SVAR 04.

Vill du ha barn? Om ja, hur många, när?

Ja, så väldigt gärna! Är väldigt barnkär och hoppas att det inte dröjer allt för många år innan det börjar bli dags att försöka få egna. Vågar knappt spekulera i hur många en kan få eftersom det kan hända så mycket men två, max tre känns spontant ganska lagom.

Gillar du några ”konstiga” mat-kombos?

Hm. Tycker om frukt till precis allt och blandar det gärna i sallader och även kötträtter. Tror inte att det är så konstiga kombinationer egentligen. Är inte så kräsen av mig och blandar gärna smaker och kryddor på känsla.

Vad tycker du om att ”alla” helt plötsligt ska träna stenhårt varje dag, modifiera varenda recept till nåt med ”protein” i, ex proteingröt, proteinpannkakor, proteinbröd etc.

Så länge personen mår bra och gör det för att det bidrar med glädje och inte blir hets så är det ju bra. Känner ibland att det kan bli lite väl mycket fokus på att vara strikt, att det ska vara proteinrikt och nästan lite maniskt. Tycker om trenden att experimentera i köket och hitta nya sätt att laga mat och baka. Proteinhetsen är sådär.

Vad tyckte du var roligast på idrotten i skolan?

Så länge det var upstyrda lektioner med engagemang från alla så var det oftast roligt. Har för mig att jag gillade hinderbanor, spökboll och att hoppa trampolin och klättra.

Vilket var favoritämnet i skolan?

På gymnasiet var det alla danstimmar. I övrigt är jag ingen skolmänniska. Tyckte om alla praktiska ämnen och har svårt för matte och naturkunskap. Är betydligt mer åt estet hållet än natur.

 

ptfia2-2

 

,. foto av Erik Dilexit

 

Vilka språk kan du?

Engelska och svenska. Läste tyska i 6 år men fick bara skriva glosor och aldrig prata så det var helt bortkastat.

Vad finns i princip alltid i ditt kylskåp, eller ändras det efter då och då?

Det ändras ibland om jag snöar in på något men det som alltid finns är:

Ägg, havremjölk, grönsaker, frukt, ost, halloumi, riktigt smör, citron eller lime och torkad frukt som dadlar, fikon och aprikoser.

Vilken är din favoritsmoothie på Blueberry?

Health nut med hallon istället för jordgubbar, Eat your greens och Bikini.

 

 1. Åh jag älskar också frukt o att ha de i maträtter också! Så smarrigt 🙂
  Älskar din blogg verkligen. O dina sidor i veckorevyn är ju bara såå bra 😀

 2. Hej Fia, tack för en inspirerande blogg. Jag har en fråga. Jag älskar havregrynsgröt på morgonen, och undrar hur mycket gryn jag ska ta för att gå upp i vikt. Hur mycket tar du på dina grötbilder, 1 dl eller 1,5 dl? Kan man gå upp i vikt av gröt utan att de lägger sig på fel ställen, spelar det någon roll om jag tar mer gryn eller ska jag ta en macka till?
  Jag tränar inte mer än går powerwalks och yoga dagligen då jag har problem just nu.
  Tacksam för svar
  Bästa hälsningar
  Nathalie

 3. Sofia skriver:

  Hej! Jag har två frågor, hoppas du kan svara på dem:) 1: vet du någon bra bok om kost? Tycker att det är intressant och skulle vilja lära mig mer om näringslära. 2: vad händer med kroppen när man äter godis? Varför är det så dåligt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..