MÅNDAG!

Det är måndag och jag sitter i soffan med en redig tallrik gröt. Har en dag av skrivande framför mig och längtar efter att få visa er resultatet. Tänker att fina bilder passar bra en måndagmorgon. Enjoy!

,. idag inspireras jag av lagom peppiga och tänkvärda ord.

instagram-2

,. ser fram emot att köpa ved så vi kan välkomna hösten med brasor och längtar till helgen då jag samlar ett gäng vänner i sommarstugan för att fira av den här sommaren.

instagram-3

,. känner att det börjar pirra lite i vinternerven. Hoppas så innerligt att den här vintern levererar mängder med snö och minusgrader!

instagram-4

,. planerar en redig brunch för att fira att syrran har kommit hem och letar inspiration från gamla gobitar.

instagram-5

,. känner mig glad över att kroppen blir starkare och att alla dessa akrobatiska övningar är så förbaskat roliga.

instagram-6

,. längtar tills mina päron kommer hit så vi kan duka upp en riktig långfrukost.

instagram

 

,. samtliga bilder är från min instagram. Heter ptfia även där och lägger upp det som inte platsar i bloggen. 

Önskar er en härlig måndag!

 

 

  1. Anna skriver:

    Åh vad glad jag blev av att se att du skrev upp ”man måste inte kunna för att börja men man måste börja för att kunna”! 🙂 hoppas det har kunnat hjälpa dig lika mycket som mig! Har inte orkat skriva ihop en resumé om min kostresa på tio veckor men jag ska framöver 🙂

    Fick även hem wellness förra veckan och möttes av ditt glada ansikte och artikeln! De gav mig lite mer hopp igen om att jag kommer bli frisk från min utmattning. Att jag kommer kunna börja träna igen. Inte än.. Men de kommer. Jag måste bara låta mig skynda långsamt.

    Tack för du finns, glad som ledsen! Kram

  2. Elin skriver:

    Ser fram emot denna bok så mycket! All lycka på vägen och hoppas att du njuter riktigt under tiden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..