SOMMAREN.

Tillsammans med Veet vill jag prata om det här med skönhet. Det där magiska ordet som få av oss kanske kan relatera till för att det känns ouppnåeligt på något sätt. Att vara en skönhet är ofta inte något vi bara är eller beskriver oss själva som.

För mig betyder skönhet de där detaljerna som gör en person. Sneda tänder, ett kluckande skratt eller en mjuk haka. Den där strålande glansen som kommer när en person är riktigt lycklig i stunden eller när den känns trygg.

Själv känner jag mig som finast när jag är ”bara jag”. I mjuka klädesplagg, oborstat hår och renborstad tänder i en gammal tröja. Eller motsatsen, när jag känner mig pigg och har fått duscha riktigt länge för att klä upp mig sådär lagom. Piffat lite med håret och har en kavaj. Det behöver inte vara så avancerat. Jag tror att skönhet ofta ligger hos betraktaren.

Bilderna nedan har visar alla skönhet på något sätt. Skönheten av den ljuvlig sommaren.

veet
veet-3
veetl

Att få ha lena ben kan också vara en typ av skönhet. Både för att det är så förbaskat lent när en smeker vaden och för att det kan vara härligt att få göra det där extra piffet ibland.

Tillsammans med Veet kommer jag att ordna en tävling på Instagram där två vinnare kommer ha chansen att få fina priser från Veet till ett värde av 370:- per paket.

Följ mig på instagram så ni kan vara med och tävla!
Instagram: ptfia

veets

 

Klicka på bilden för att läsa mer om Veet!

 

(I samarbete med Veet)

  1. Johanna skriver:

    Oj. Känns jätte konstigt att du skulle göra reklam för en sån produkt.

  2. mari skriver:

    Åh. låter magiskt. Fint =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..