VECKANS UPPMUNTRAN!

Den här veckan vill jag uppmuntra er till att boka in en dejt av valfritt slag. Gärna just precis nu. Det viktigaste är att avsätta tid för det du vill och få någon typ av dejt att bli bokad så du får något att se fram emot. Förslag på dejter:

– En träningsdejt med en god vän eller varför inte lunchträning med en kollega.
– En aktivitetsdejt med tjejkompisarna. Som rida islandshäst, åka gokart, gå bakkurs, spela fotboll etc.
– En klassisk dejt med middag och bio med valfri person, kärlek, vän eller familjemedlem. Eller varför inte med dig själv.
– En riktig långpromenad med en vän med tillhörande kaffe på en parkbänk, en efterföljande brunch eller bara njuta av vädret.
– En romantisk kväll med din partner/dejt/kärlek. Kör rosenblad, levande ljus, mata varandra med frukt (eh), skumbad och hela grejen.
– En spadejt med dig själv som bästa sällskap. Lås in dig i badrummet och göra allt från scrub till måla naglarna eller boka en spontan thaimassage en dag framöver.

Har ni fler förslag? Dela gärna mer er så inspirerar vi varandra.

insta

 

 

Själv har jag bokat en ”sleepover” med två vänner. Ja, vi är kanske egentligen för gamla men det är ju så gött att få spendera en hel kväll tillsammans, prata långt in på natten, sova en stund för att sedan gå upp och styra upp världens lång frukost ihop.

Vi brukar vika ut bäddsoffsdelen på soffan i vardagsrummet, bädda ner oss, se film, babbla, käka något sött och salt och bara ha det bra ihop. Rekommenderas!

 

 

 1. 18 år skriver:

  Jag och en vän ska testa på IKEAs brunch på lördag! Bara för att bryta av lite och göra något annat! Tror det blir mysigt!

 2. Clara skriver:

  Åh vilka bra tips!!

 3. Hanna skriver:

  Jag skulle behöva boka in en ”dejt” med min psykolog men han gick och blev sjuk den här veckan.

  Annars är mitt förslag en friluftsdejt. Själv med naturen och matsäck eller tillsammans med någon.

 4. Signe skriver:

  Jag och min sambo kom fram till idag att vi fasen behöver umgås och bara chilla och göra något annat än vardag, så vi bestämde oss för att dra till badhuset imorgon, och då väljer vi det i grannstaden så det finns rutschkanor och andra roliga leksaker ^^ bikinisäsong i oktober – bring it on!

 5. Gabbi skriver:

  Bra inlägg!! Jag och min bästa kompis bor just nu i olika städer. Varje helg bokar vi in en promenaddejt, då vi är ute och går tillsammans genom att prata i telefon, men vi promenerar i olika städer. Funkar kanon! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..