ÖNSKEINLÄGG

Hur drömmer du om ditt liv: hur vill du att ska vara och var är du nu på den resan och vad vill du ska hända sen? 

Tycker mycket om den här frågan då jag verkligen fick tänka till. Jag känner att jag är på god väg att bygga upp en trygg tillvaro vilket känns viktigt. Känner mig på riktigt hemma i Stockholm och i vårt hem, trivs med vardagen och tycker om de utmaningar jag nu ställs för i mitt yrke. Känner att saker och ting börjar falla på plats efter min sjukskrivning och utmattningsdepression vilket är enormt värdefullt.

Är enormt tacksam för de människor jag har runt mig och är glad för att jag lärt känna mig själv på djupare plan och blivit en betydligt tryggare person. Jag har ett arbete där jag är min egen chef, börjar snart med ett nytt större uppdrag och vågar stundtals njuta lite mer av det hårda arbete jag lagt ner hittills. Känner verkligen att jag älskar det jag gör och har fortfarande svårt att förstå att detta är min verklighet. Det är en lyx att få jobba såhär.

Jag drömmer ofta om att få gifta mig med Kim, få barn och hitta ett hus där vi kan bli en familj på riktigt. Hoppas få till ett litet och såklart fantastiskt bröllop, bo någonstans med en egen trädgård utanför dörren och vill att någon gång bo en hel sommar i sommarstugan.

När jag tröttnat på det jag jobbar med nu hoppas jag att det finns plats för naturen i mitt blivande yrke. Återkommer alltid till mina fantasier om en handelsträdgård eller något som involverar landet, fika och blommor.

karitraaf

 

Men innan det är dags att byta bana vill jag verkligen börja föreläsa och bli en trygg och flitigt anlitad sådan. Skriva fler böcker, bli bättre på att fotografera och utveckla mitt varumärke ännu mer. Har en vision om att det ska gå så bra att jag ”måste” anlita Kim som ”agent/kompanjon” så vi båda kan driva båda företagen tillsammans på heltid. Ha ett eget litet kontor med likasinnade.

Vill fortsätta leva med träning som en självklarhet och lära känna min hälsa, få ha mina när och kära friska och få fortsätta trivas med vardagarna.

Inser att jag snart fyller 27 och det känns både skönt och pirrigt. Har någon vision om att jag kommer trivas lite till för vare år i det här livet. Kim säger att 85 är min mentala ålder så det är ju bara 58 år kvar tills den slår in .. 🙂

 

,. fotot Erik Dilexit.

 

 

 1. Du är så himla mysig! Klart ni ska gifta er; jag är precis nygift och det är himla mysigt kan jag berätta! Jag ler igenkännande när jag läser om dina vardagsrutiner; det är minsann inte alla ”bloggare i träningsvärlden” som lyxar till det med både lingonsylt & äppelmos, raggsockor och färska snittblommor 🙂 Du är en fantastisk förebild!

 2. Härliga visioner och inte omöjliga mål att nå med din inställning. Så driven kan du kombinera flera av dina önskemål och det viktigaste av allt då är ju som du skriver, att du och Kim når dit tillsammans.

 3. LM skriver:

  Så koselige tanker og drømmer 🙂

  Har du noen tips om hvordan man kan lage en god morgen etter en natt med dårlig søvn og hvor ting kjennes heller tungt?

 4. JennyÅ skriver:

  Vad modig du är som är så öppen med fina tankar, drömmar och planer! Hoppas du får se drömmarna bli verklighet!
  Jag blir hur som helst super-pepp av att läsa! Såpass att jag lade upp en liten länk idag 🙂
  Kram,
  Jenny

 5. vilket fint svar, med mycket hopp och tillförsikt. det är livsglädje!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..