TÄVLING!

Som en fantastisk avslutning på mitt samarbete med Speedo kommer nu en tävling med ett riktigt bra pris till hela fem vinnare. Ni har nu möjlighet att vinna en crawlkurs på 3 tillfällen med Alexander Åström Karlsson.

”Alexander har tävlingssimmat i många år och har bland annat kvalat in till VM i Ironman på Hawaii. Han brinner för att se personer utvecklas och nå sin fulla potential – så nu vill han ta din simning till en ny nivå.”
.
SPEEDO1
.
Du behöver inte ha några förkunskaper i crawl (frisim) – Alexander lär dig från grunden.
.
Plats: Vasalundsbadet i Solna.
Tid: 20 oktober, 27 oktober och 3 november kl 8-9 på morgonen.
.
Så det finns alltså FEM platser som ni får tävla om.
Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att skriva en kommentar i kommentarsfältet för detta inlägg där ordet ”Speedo” finns med på valfritt sätt. Kom ihåg att skriva med er mailadress så vinnarna kan kontaktas.
.
Tävlingen pågår till 18/10 kl 18.00 och jag mailar vinnarna strax efter så ni kan förbereda er. 
.
Stort lycka till!
.
.
(Detta inlägg presenteras i samarbete med Speedo)
.
.
.
 1. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som gillar tuffa lopp! Med lite hjälp skulle jag min teknik förbättra, så jag i resultatlistan på sommarens triathlontävlingar kan klättra! Crawla jag kan, men inte så snabbt, då någon proffshjälp jag aldrig haft! I min speedo baddräkt ser jag fram emot ett morgon dopp, som kan hjälpa mig i kommande lopp!

 2. emelie skriver:

  Vilken grej! Hjälp mig att ”get speedo fit” så jag kan hänga med i mammas tempo.

 3. Ida skriver:

  Min sambo har gjort både klassikern samt försökt sig på en ironman och när vi är och simmar så speedoar hon verkligen bara förbi mig! Jag som inte ens har rätt teknik i bröstsim ligger där och kippar efter andan och får inte in andning med rörelse. jag behöver expertishjälp!

 4. Alina skriver:

  Jag vill jättegärna lära mig simma bättre. Vore ypperligt för mitt skadade knä med lite avlastning. Sen hägrar de där triathlondrömmarna.. Vore perfekt med teknikträning, nu går det inte många knop i bassängen.. Behöver få inviga min fina speedo-baddräkt och komma igång med simningen igen!

 5. Kära Alexander,
  Låt mig bli en snabb simmerska (eller rättare sagt den snabbaste) till IM i Köpenhamn 2015. Jag lovar att äta upp gröten på morgarna. MVH Speedo Gonzales

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..