BULLMANIA.

Ja, ni har sett dem förut och ni kommer få se dem igen. Sedan jag upptäckte de här raringarna har jag inte gjort några andra varianter.

De klassiska kanelbullarna med socker och hela köret är fortfarande underbara men det är skönt att varva med en dadelbulle ibland. Speciellt fint att ha ett gäng i frysen att bara plocka av, som mellanmål till och med.

Sesamfröna på toppen ger en extra dimension av något nötigt och dadelkrämen gör det hela otroligt saftigt och sådär lagom sött. Har ni ännu inte provat dessa vill jag varmt rekommendera er att göra det. Det kommer att vara värt det!

bulle-8

,. provade även en variant med chiasylt som blev helt okej. Dadelkrämen är fortfarande klar favorit men chiasylten kan nog bli en vinnare med vissa justeringar.

bulle-2
bulle-6

,. hur många bilder kan en ta utan att det blir för många …

bulle-7
  
bulle

,. jag gör alltid dubbelt av dadelkrämen så blir det sådär riktigt saftigt och mycket kraftigare smak.

bulle-4

,. du hittar receptet HÄR.

 

 

 1. Johanna skriver:

  Jag körde baksöndag igår och då gjorde jag dessa bullar, men använde fullkornsdinkel. Förväntade mig mastiga torra bullar på grund av mitt lilla experiment men, nej. Det är något med denna ensemble av ingredienser som gjorde dem underbara iallafall. Tack för världens bästa bulltips, kommer aldrig baka andra bullar känns det som!

 2. Nattie skriver:

  Mums, dessa ska jag baka 🙂
  Har en fråga angående chiasylten.
  Har du alltid chiafrön i exempelvis din lingonsylt till gröten och vad sötar du lingonsylten och ditt äppelmos och din chiasylt med? Är det honung, fikon eller kokossocker? Vad anser du är godast?
  Tack för en superbra blogg!

 3. Nea skriver:

  Hej Fia! Jag hoppas verkligen att du vill svara på min fråga. Det är så att jag försöker gå ner lite i vikt. Jag älskar att träna, särskilt styrketräning… Min drömkropp är iggy azaleas. Tycker det är så fint att hon är lång och slank men med större höfter och en riktig rumpa men samtidigt jätte fina ben. Min fråga som jag går och undrar på är om man kan träna sig till en sådan kropp? Vet att man kan få en tränad rumpa men kan man verkligen få en stor rumpa? Alltså liknande Iggys? Har funderat på att skaffa pt senare och lägga fram en bild på henne haha (okej, fattar att det är töntigt men det är min drömkropp) men är det möjligt eller omöjligt?

  Tack så mycket på förhand! Hoppas som sagt att du vill svara på detta i ett inlägg!

 4. Wow, de såg riktigt fina ut. Det kan vara riktigt svårt att få till nyttigare varianter av bullar, men dessa såg ju helläckra ut och smakar säkert därefter också. Dessa blir en punkt på min to do lista:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..