FINT!

Efter en tid där jag alldeles för många gånger blivit besviken över hur människor beter sig, kanske främst i professionella sammanhang, så värmer det att få ha genuina personer i sitt liv. De där vännerna som är på riktigt.

Linn är en sådan person. Vi lärde känna varandra när jag blev hennes tränare 2010 och har sedan dess behållit kontakten. Trots att det gått nästan år mellan träffarna de senaste åren, jag vart sjuk och hon gått igenom fruktansvärd sorg, så är det precis som att ingen tid gått när vi ses.

fialinn

Den här tjejen är helt fantastisk. Att få avbryta en intensiv dag med en köttbullelunch och direkt prata om livet ger mig energi. Att få benämna sådant som är eller har varit jobbigt, få prata om destruktiva mönster och våra olika framsteg. Riktiga saker som betyder något.

fia-2
fia

 

,. de sista två bilderna är lånade av Linn.

 

 

 

  1. Alex skriver:

    Var kommer din fina tröja ifrån som du har på er köttbulle lunch? =)

  2. LM skriver:

    Slike mennesker er gull verdt! 😀

  3. Ja, det är så härligt med sånna vänner! 🙂
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..