TILL MOTIVATIONEN.

Jag ska villigt erkänna att jag var allt annat än motiverad när klockan ringde 05.35 i morse och träningskläderna väntade.

Det var mitt första riktiga ”köttpass” på tre veckor efter två veckors förkylning och en veckas mjukstartande. Jag hann ligga kvar och tillåta mig själv att överväga att skita i det och tvekade både en och två gånger innan jag väl satte mig på cykeln och drog iväg till militärträningen.

Väl där var det ju underbart. Såklart!

Det är ju alltid det. det spelar ingen roll om vi kommer till träningen med noll motivation, stress i blodet eller är på värsta tänkbara humör. Träningen förlöser alltid. Det är som att rörelsen och att gå in i det där fokuset får en att slappna av.

Att röra på sig är som balsam för alla tillfällen.

Vi vet ju hur fantastiska vi känner oss efter ett träningspass. Det spelar ingen roll om det var ett sådant lerigt som jag körde imorse eller om det är den lugnaste av morgonyoga. Det är alltid förlösande.

Så. Om du tvekar till att ta dig ut och röra på sig efter den här arbetsdagen. Påminn dig själv om hur du kommer känna dig efteråt. Sådär nybakad, underbar och stark. För att du gjorde det. Ge dig själv rörelse.

militär
militär-8
militär-6
militär-5

 

Ha så roligt!

 

 

 1. Anna skriver:

  Kan du inte berätta vad du gör på militärträningen. Tränar du själv eller med andra?

 2. Så himla kul med militärträning!! Kan du inte skriva mer om det? Jag själv kör gym och jag gillar bäst morgonträning så situationen du beskriver känns väl igen haha 😉 Men som du skriver känns det ju så himla bra efter! Och vad passar inte bättre att starta dagen med än träning?! Kram 🙂

 3. Lisa skriver:

  Tack för inspirationen Fia! Har ett tidigt träningpass planerat imorgon och hade redan börjat fundera på att ställa om alarmet och strunta i det, men det här inlägget gav mig precis den lilla knuff i ryggen jag behövde för att inte ta sovmorgon imorgon. Jag ver ju hur otroligt skönt att det är efteråt!

 4. vende skriver:

  Älskar känslan efter ett grymt träningspass som man först inte alls var pepp för 😀 spana gärna in min blogg 🙂

 5. hej Fia!
  lite dum fråga kanske, men vad gör man på militärträning?
  det verkar hur som helst vara dunderkul och något jag skulle kunna tycka om, så det är därför jag är nyfiken
  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..