VETTIGA BLOGGAR?

På måndag börjar jag ett nytt stort uppdrag som jag verkligen ser fram emot att få berätta mer om. Det ska bli så otroligt spännande och lärorikt.

Nu behöver jag er hjälp inför detta. Är så enormt tacksam om ni vill bidra med följande:

– Vilka träningsbloggar, matbloggar, hälsobloggar läser ni och vill rekommendera? De bör vara välformulerade, ha bilder av hög kvalitet och ha ett sunt och vettigt budskap. Gärna både tjejer och killar i varierad ålder.

Det kan vara personer med en mindre läsarskara, profiler ni tycker om eller någon som ni tycker förtjänar mer uppmärksamhet. Har ni själva en blogg som uppfyller kriterierna ovan, tipsa om den!

Är tacksam för alla tips!

 

 

 1. Nina skriver:

  Hej bästa Fia!

  Jag har bloggat i snart fem år på http://www.ninakaufmann.se, och de senaste åren har jag gått över allt mer till att fokusera på hälsa – såväl fysisk som psykisk, men med stort fokus på matglädje och färgglad, härlig och hälsosam mat. Jag publicerar dagligen näringsrika, goda recept och inlägg med mat ur alla kategorier, men något som jag alltid har i bakhuvudet är den positiva andan. Jag förrspråkar inga dieter, inga förbud, inga måsten. Både mat och träning kan bara kopplas till hälsa så länge en positiv anda genomsyrar det. Så länge man tränar med glädje som främsta syfte och äter det man känner att man mår bra av själv, det är nog endast då man kan nå bra på riktigt, tror jag. När någon frågar mig vad jag driver för blogg säger jag därför inte direkt att jag driver en hälsoblogg – enligt mig är nämligen hälsa något individuellt. Inget säger att min livsstil, som jag mår bra av, passar alla. Men jag vill att min blogg ska fungera som inspirationskälla. Inspirera till hälsosam mat, roliga träningsövningar och positiva tankar, blandat med bitar ur min vardag och vad jag mår bra av. Varför jag känner att min blogg uppfyller de kriterier du beskriver är inte bara baserat på mina egna tankar och syftet bakom min blogg, utan även på att jag mer och mer får just denna respons från mina läsare. Att de mår bra av att läsa, att de inspireras att prova nytt, att de provar mina recept och att de ser fram emot nya inlägg. Min läsarskara är inte stor, men det viktigaste för mig är trots allt att de som faktiskt läser uppskattar det och förstår att min blogg inte är menad att vara någon slags regelbok eller ångestframkallare, som så många bloggar numera tyvärr är.

  Sammanfattningsvis beskriver jag min blogg i text oftast som ”en inspirations- och livsstilsblogg med fokus på hälsa och matlagning, med vikt på hög kvalitet och en positiv känsla”, men du är välkommen att få din egen bild av det jag gör.

  Det skulle vara fantastiskt roligt bara om du ville ta dig tid att kika in på min blogg en sväng! Om du läser mitt feed nu är det dock lite missvisande, eftersom jag är på resa och resebloggar, men bläddrar du tillbaka i arkivet (vilket jag råder dig att göra!) hittar du säkerligen en lite mer representativ vardaglig bloggning.

  Du är en stor förebild för mig och jag beundrar hur du lyckas förmedla och balansera inspiration och mänsklighet i din blogg. Massor av kramar till dig! /Nina

 2. Sofie skriver:

  Skriver inte så ofta, men när jag gör det är det just mat, träning och en sunt laid-back attityd till hälsa som står i fokus 🙂 Intressen utöver träningen är att läsa böcker och vara utomhus 🙂

 3. sandra skriver:

  Jag har en tränings och hälsoblogg som fokuserar på att leva sunt efter sina förutsättningar. Vill visa att man kan träna och leva bra fast man äter cellgifter!!

  http://strongerbody.myshowroom.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..