TRÄNINGSGLÄDJE #2

Har precis kommit hem efter att ha träffat åtta nya ambassadörer för Kari Traa och firat med att ge dem ett träningspass i Urban Training-anda. Det passar då extra bra att njuta av bilderna på träningsglädjen från Göteborg förra helgen.

Träning på bild när den är som bäst!

kt.
kt
ka
ip
ddd
dd
aa
aaa
am
ww
uu
mmw
mm
llw
ll
ktu
kti
ktfs
ktf
ktaa
kta

 

Se resten av bilderna genom att klicka här –> Här!

Psst, årets sista Urban Training äger rum i Stockholm 8 november. Återkommer med mer info snart!

 

 

 

 1. Mari skriver:

  Åh vad roligt. =)

 2. Emma skriver:

  Hej,

  Jag är en gravt överviktig tjej som inte har varit på gymmet på ett år nu och mår skit samt äter skit. Ju längre bort jag kommer från mitt förut glada, hälsosamma och icke-deprimerande jag desto mindre kul känns träning. När jag ser dom här bilderna så kommer jag ihåg hur kul det var när jag tränade flera dagar i veckan. Blev alldeles lycklig och sugen på att gå och träna. Du väckte mitt hopp med dom här bilderna, kanske kan jag komma tillbaka. Det ser ju så jäkla kul ut!

 3. Lina skriver:

  Det är fascinerande hur glada alla ser ut på varenda bild. Men så hade vi ju jätteroligt också!

 4. Såg er i lördags och tänkte att detta vill jag vara med på någon gång. Hoppas ni kommer till Göteborg snart igen! 🙂

 5. Sofie skriver:

  Hoppas ni kommer tillbaka till Göteborg nästa år! Jag kunde inte gå denna gången 🙁
  Tack för bästa bloggen! Du är underbara Fia:) kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..