AVSNITT 2.

Nu är det dags för avsnitt två i min miniserie ”2 min med PT-Fia”. Vi pratar choklad!
Hoppas ni gillar!

ptfias-3

Har ni missat första avsnittet kan ni se det här:

 

 

 1. Klockrent! Både avsnitten. Vi har alltid 2 minuter! 🙂
  Kramar

 2. Tack så jättemycket för dina tips Fia! Jag kämpar just nu (eller ja, har kämpat sen mer än ett halvår tillbaka) mot ”ångestätning” (eller hetsätning om man vill kalla det så) av just godis och choklad. Jag kan köpa en massa mjölkchokladkakor för att sedan dölja mina känslor genom att trycka i mig dem, efteråt mår jag illa och gråter, och mår ännu sämre än när ångestattacken kom. Det här händer minst 2 gånger i veckan. Jag förstår inte varför jag gör såhär mot min kropp. Bra, riktig choklad är ju bra för både kroppen och hjärnan egentligen.

 3. Jenny skriver:

  Superbra avsnitt Fia!

 4. Hej Fia! Kul idé med två minuter! Fast att man ska äta mörk choklad vet man väl. Det blir ju bara att skifta skammen från att äta choklad överlag till att äta ”onäringsrik” choklad. Och så äter man väl inte choklad för näringens skull heller?

 5. Hej igen, kom på en fråga till, hur gör du din hemgjorda havremjölk eller köper du färdig?
  Mvh
  Nattieblomqvist

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..