LÄSARFRÅGA

IDA FRÅGAR:

Din blogg är grym och du är en fantastiskt fin tjej på alla sätt och vis. Din blogg är en av få som bara ger energi, inte tar som alla andra träningsbloggar. Du förespråkar sunda val och värderingar i livet vilket jag gillar! Skulle vara en dröm att få träffa dig och höra dina kloka ord PÅ RIKTIGT. Behöver någon som vet vad hen säger.

Nu till frågan:

Hur ser du till att få i dig tillräckligt med energi under en sådan här dag? Du verkar röra dig väldigt mycket och ha ett tight schema så jag undrar om det är något du prioriterar och lägger ner tid på?

Hur ser du på det här med ideal? Har läst en del som kommenterat på din kropp att du är så smal och så. Enligt mig verkar du vara en klok tjej som vet vad hon håller på med och lyssnar på kroppen men undrar bara hur du tänker?

Många stora och varma kramar till VÄRLDENS UNDERBARASTE PT-FIA <3 DU ÄGER och betyder så himla mycket för tusentals unga tjejer i samhället idag.

FIA SÄGER:

Först vill jag skriva ett stort tack för alla otroligt värmande ord. Blir rörd!

I och med att jag har en lång och ganska tunn kroppsbyggnad med lågt blodtryck och hög energiförbrukning är det oerhört viktigt att jag skapar bra förutsättningar för att orka ha ett högt tempo. Många som inte känner mig blir förvånade över att jag äter så mycket och ofta. För mig och alla runt mig är det en självklarhet. Antar att det finns en bild av att ”smala” människor inte äter eller något i den stilen.

Brukar få in 5-6 måltider om dagen och behöver mina mellanmål för att inte tappa energin. Tycker om att äta kvällsmål och har alltid ett par raw food-bars eller frukt i väskan om det skulle krisa. De dagar jag är på kontoret släpar jag en stor matpåse för att få plats med två mellanmål och lunchlåda.

Jag är inte tunn i kroppen för att följa något ideal, det är såhär jag och mina syskon ser ut. Försöker göra det bästa av det och jobbar nu på att bygga upp kroppen efter utbrändheten. Skulle verkligen må bra av att ha en större muskelmassa framförallt på baksidan av kroppen eftersom jag är lång och sitter mycket vid datorn i jobbet.

Är helt enkelt ganska beroende av att få äta mycket mat och ofta för att må bra.

sofia-6

Vi avrundar med en gammal bild jag nyligen hittade .
Är för övrigt oerhört förtjust i den rejäla bikinin. Kan vara det läckraste jag burit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..