TILL DIG.

Jag tänker att måndag är en bra dag att ge sig själv några väl valda ord. En bra dag att lyfta sig själv, sin förmåga och person. Det passar helt enkelt bra att ge sig själv en mental kram och berätta hur strålande härlig en är.

Det här vill jag säga till mig själv just precis idag:

Jag är stolt över hur jag nu hanterar motgångar och sämre dagar. Att jag lyssnar på kroppens signaler och vågar vara prestigelös. Att jag är omtänksam och rår om mina närmaste och ofta lyssnar på min magkänsla. 

Inser nu när jag skriver det att just idag var det rätt svårt att komma på något. Kan vara då vi behöver det extra mycket.

kärlek-2

Vilka ord vill ni skriva till er själva just precis nu, idag?
Ge er ett par sekunder och skriv något värmande till er själva.

 

 

 

  1. Jag är stolt över att jag slutat med SSRI preparat och fortsätter bygga upp min kunskap om hur man kan äta sig till ett bättre mående, en friskare hjärna. Och jag är stolt över att jag äntligen förstått sambandet mellan socker och hjärnan, att jag som sockerkänslig mår bättre, blir stabilare och mentalt starkare med en lågkolhydratkost.

  2. Laura skriver:

    Jag är stolt över att jag övervinner mina svaga stunder med ett leende på läpparna och tar tag i dagen som om gårdagen inte fanns.

  3. Angie skriver:

    Jag är stolt över att när saker gick fel imorse så lät jag inte det förstöra min dag utan såg positivt på det istället. Njöt av sovmorgonen, gymmet och åkte sen till jobbet utan att stressa.

  4. Malin skriver:

    Jag är stolt över att jag trotsade mensvärk och förkylning och åkte iväg och skrev den där jäkla tentan, det känns så skönt att ha den ur vägen. Det är helt okej att inte träna fem gånger i veckan varje vecka, blir man sjuk så blir man och då får man lyssna på kroppen. Jag är också glad att jag på sistone känt mig både finare och mer självsäker, och ska försöka bli lite snällare mot mig själv. Hoppas din dag blivit bättre, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..