VECKANS UPPMUNTRAN

Den här veckans uppmuntran är så enkel att den gör sig bra i punktform:

1.

Skapa en stund av egentid. Placera kroppen i soffan och se till att så få saker som möjligt stör dig.

2.

Gör förslagsvis en het kopp te och njut av någon god choklad.

3. 

Läs länkarna nedan. Ni delar med er av så mycket viktigt och modigt att det behövs läsas. Jag rekommenderar alltså att ni framförallt läser kommentarerna som lämnats till inläggen nedan.

De pratas både matångest, styrkebesked från sjukdom, kloka insikter, funderingar och allt det där som vi annars inte får läsa så mycket om.

Klicka:

Vi pratar om matångest. 

Vi delar tankar och känslor i en bikt. 

Vi pratar om ”allt eller inget” – tänket.

matångest

,. åter igen:

Stort tack för att ni gör den här plattformen så levande genom att dela med er. Det är så jädra värdefullt!

 

 

 1. tack tack tack för att du är så bra och klok! Jag behöver lite av din blogg varje vecka, för att balansera mot all hets som man dagligen utsätts för. Din klokhet är så värdefull!

 2. Jessica skriver:

  Tack!! Precis vad jag behövde läsa idag när jag, efter att ha sovit dåligt i flera nätter, haft mycket på jobbet, tänkte ge mig iväg och träna fastän jag ska iväg på jobb igen ikväll och kroppen egentligen skriker efter att få gå hem ett par timmar, kanske sluta ögonen en liten stund och äta ordentligt. Men trots att kroppen säger så så säger ju huvudet något annat ”nej om du hoppar träningen idag så komma det inte bli av alls denna vecka och då är du ur fas och har brutit dina vanor och det blir helt omöjligt att börja om igen och såååå jobbigt”. Fast kroppen säger ifrån! Nej, jag ska lyssna på kroppen idag. Och inse att huvudet just idag är helt ologiskt och att jag faktiskt behöver vila! Puss&skramlade

 3. Tack fina du för att du bloggar och ger oss tips som dessa!
  Kramar

 4. Linnea skriver:

  Åh, vad fint inlägg 🙂 Jag sitter och äter mörk choklad just nu, kändes som att det behövdes! Jag och några kompisar håller på med en DIY-blogg, och gjorde just en egen bodyscrub på kaffe, också en bra grej för lite egentid och uppiggning med väldigt enkla medel! (länk: http://yourinspirationstation.tumblr.com/post/109886211712/sugarscrub)

  Tack för en bra blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..