FREDAGSTIPSET

Att vara utomhus under vintern är oerhört uppskattat av kroppen.
Den friska luften håller oss friska och ger oss energi.

Därför får veckans fredagstips handla om detta, att vi behöver ta oss ut. Om du ännu inte sällskapat med täckbyxorna vill jag varmt rekommendera att du kliver i dem i helgen och gör någon vinteraktivitet.

Pimpla, gör snölyktor, kasta snöbollar, spring i pulkabacken, åk spark eller skidskor. Vi behöver helt enkelt njuta av vintern när den äntligen är här.

ptfia-3

Själv åker jag hem till Dalarna med två vänner för att njuta av precis allt det ovanstående.

 

 

 1. Helen skriver:

  Håller helt med, spenderar min helg i skidspåren i Dalarna 🙂 världens bästa vinterställe.

 2. Anna skriver:

  Det är något alldeles särskilt med vinteraktiviteter. Idag ska jag åka en tur på längdskidorna och i morgon ska vi pimpla med några härliga vänner. Håller med om att vi behöver njuta av vintern,istället för att göra den lång och kall! Ha en underbar helg. Kram

 3. Fanny skriver:

  Hej Fia!

  Skulle du snälla vilja göra ett inlägg med styrkeövningar för oss som har problem med svanken? Jag svankar omedvetet rätt ofta, och nu har jag börjat få en del ont i ryggen också. Det vore guld värt med inspiration mot detta!

  Tusen tack för min absoluta favoritblogg, alla gånger. Jag har följt din blogg i flera år, jag längtar så mycket tills din bok kommer. Ta hand om dig i helgen! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..