BEHIND THE SCENES DEL ETT

Att fota min bok ”PT-Fias tio i topp” var så jädra roligt. Jag vill gärna bjuda in er till jobbet bakom och även visa bilder som inte kom med i boken. Det ligger så mycket hårt och lustfyllt arbete bakom bilderna att det är värt att titta närmare på.

Häng på!

1.

Att byta om i diverse diken och snår blev en vana. Här förevigar Erik när jag sitter i Hammarbybackens buskar och byter tights medan folk springer intervaller bredvid ..

ptfias tio i topp
Release_Ptfia-9

2.

Eftersom jag och Fotograf-Erik bor på varsin sida Hammarbybacken togs många bilder spontant när det var fint väder och vackra solnedgångar, vi smsade och liksom ”nu är det fint, släpp det du har, vi ses om en kvart”.

Release_Ptfia-13
Release_Ptfia-15

3.

Eftersom vi gick mycket på känsla och mina idéer blev det ofta att jag fick improvisera med mer eller mindre lyckade resultat .. som här när jag kittlar mig själv.

Release_Ptfia-18
Release_Ptfia-19

4.

Eftersom Erik är min bonuskusin, alltså hans mor är gift med min farbror, så är vi alla mycket i trakterna kring sommarstugan på sommaren vilket gjorde att vi kunde ses även där och någon kväll paddla iväg med kanoten.

Och ja, ibland lämnade han mig på någon sten med orden ”sitt där så ska jag bara paddla iväg en bit och fota härifrån”. Så ibland blev jag helt enkelt sittande där, på diverse stenar i Dalarnas vatten.

Release_Ptfia-43
Release_Ptfia-44

5.

En dag när vi fotade bilderna till morgonrutinerna som finns i boken kom syrran förbi .. hon hade sprungit det där färgloppet ”The Colour Run” och var sådär färgglad och nästan barnsligt lycklig.

Release_Ptfia-57

6.

Passade på att låna henne till ett par bilder för parövningarna. Vi testade några olika varianter..

Release_Ptfia-59
Release_Ptfia-60

,. avrundar med den här bilden som visar att det som kan se bra ut i huvudet blir väldigt underligt på bild …

Release_Ptfia-61

,. samtliga foton är av Erik Dilexit. 

 

–> Klicka HÄR för att se behind the scenes från när vi plåtade bokens omslag. <–

 

 

 

 

 

 1. Fina, fina Sofia! Vi har ”känt” varandra i alla år,och jag äääälskar varje liten del av det du gör och hur du får hälsa och träning att framstå, med en del matångest och ortorexi i bagaget får du mig att lätta på kraven och njuta av livet. Tack för att du är du 🙂
  En fråga, de blå tightsen du har på dig på kortet med din syster med fjärilar på baken? Vart kan jag få tag på dem? De är såååå fina.

  Ta hand om dig och fortsätt vara så bra som bara du kan vara och ta hand om dig 🙂

 2. Hej! Vilka otroligt vackra bilder! Du fullkomligt strålar på varje bild!

  Jag gick i eftermiddags och köpte din bok då jag tyvärr inte har möjlighet att komma på din boksignering på lördag som var planerat. Jag har sedan du startat bloggen varit en flitig läsare och blivit så inspirerad av allt du skrivit.

  För ett år sen blev jag väldigt sjuk i utmattningssyndrom och har varit sjukskriven sen dess. Det gör att du har varit som en vän till mig i detta då jag inte har någon vän som gått igenom detta. Jag har suttit och gråtit till dina texter men också fått viljan att hela tiden bli bättre.

  När jag läste din bok idag från pärm till pärm var det som att den var skriven till just mig. Jag märker hur dåligt jag levt mitt liv i alldeles för mycket stress, press och måsten och kan på nått sätt bena upp hur jag ska kunna börja om. Jag kan med hopp och glädje göra små små planer för mitt nya friska jag med hjälp av din bok. Jag har fått en helt ny livsglädje!

  Jag vill att du ska veta att det är DU som fått mig att acceptera min sjudom och våga prata om den, och det är DU som får mig på fötter mina värsta dagar.

  Kan inte beskriva med ord hur viktig du är för mig och så många andra tjejer som behöver dig!

  TACK, STOR KRAM SARA!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..