BEHIND THE SCENES DEL FYRA

Det här med att fota min bok var väldigt roligt på många sätt. Inte minst för att vi fick skratta så förbannat mycket. Det var många gånger jag och Erik inte riktigt fattade vad vi höll på med, vad ville ha ut av en bild eller hur vi tänkte från början.

Eftersom vi körde på det spontana spåret blev det ibland lite hur som helst vilket i är rätt roligt i efterhand. Så ja, här kommer ett lass med aningens misslyckade men åh så glada bilder från när vi fotade min bok ”PT-Fias tio i topp”.

Hoppas ett leenden kan smitta!

,. här är vi i Hammarbybacken när det blir någon slags storm och jag febrilt håller fast håret som är på väg att lämna huvudet.

pt-fias tio i topp

,. jag har ju svårt att låta bli att äta saker när de är mitt framför mig. Här sitter jag i blåbärsskogen i Dalarna och smygäter medan Erik byter objektiv .. trodde jag ..

Release_Ptfia-20

,.vi fick ett ryck och tänkte ”ja, klart vi ska kladda blåbär i ansiktet, det blir kul”. Och en sådan bild kom faktiskt med i boken till slut!

Release_Ptfia-22

,. här ligger jag i en hängmatta och gnäller över att jag känner mig som en kassler.

Release_Ptfia-32

,. här ska jag se stark och smidig ut med föttern stadigt mot björken. Men krafterna övergav mig efter flera timmars fotande så jag tog mig upp och åkte ner lika snabbt, fötterna vägrade stanna kvar och jag var helt hopplös vilket resulterade i 73 bilder med häcken i vädret.

Release_Ptfia-33

,.här ska jag också vara stark och cool och stå på huvudet i gummistövlar. Det gick ju bra!

Release_Ptfia-40
Release_Ptfia-42

,. en version av det som till slut kom med i boken. Detta är ögonblicket innan jag kastar vatten över precis hela mig.

Release_Ptfia-54

,. här står jag i bara mässingen och ska smörja en kräm på kroppen, lite sådär avslappnat kärleksfullt.

Release_Ptfia-55

,. här lånar jag Kim för att ta en bild till stycket ”mina morgonrutiner”. Knäckte mig åt att han står blickstilla och posar koncentrerat med hela kroppen trots att han bara ska visa en bit av ryggen i en kram på bilden.

Release_Ptfia-58

,. vi avrundar med en bild på mig och Erik som fotat hela boken. Han är ta mig tusan bäst! Besök hans hemsida HÄR för att se hans fantastiska bilder.

Release_Ptfia-12

,. samtliga bilder är tagna av Erik.

 

Klicka HÄR för att komma direkt till boken och Adlibris.

 

 

 

 

  1. Jag köpte din bok igår som en motivation till mig själv! Det är precis en sådan här bok jag behöver när energin är low. Har redan läst större delen av boken!

    Tack!

    1. Åh fantastiskt! Vad glad jag blir! Tusen tack för att du vill läsa och för att du tog dig tid att berätta! Kram! <3

  2. Fia, kan du inte skriva ett inlägg där du rekommenderar trevliga frukost alt brunch-ställen 🙂

  3. Haha, for noen herlige bilder 😀 Nå tror jeg foressten at ALLE som heter Erik eller Eirik er blond med blå øyner! Jeg kjenner til to Erik`er, begge er blond, og to Eirik´er, begge er blond. Og nå ”din” Erik! HM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..