KARI TRAA WEEKLY CHALLENGE

Reklam / I samarbete med Kari Traa

 

Förra veckan var sista veckan av Kari Traa weekly challenge som jag satt ihop tillsammans med Kari Traa. För att få ut det mesta möjliga av det hela så har jag satt ihop en avslutande variant till er med övningar från varje vecka.

Kör den precis som de andra, dvs i tabataform (gör varje övning 20 sek aktivitet x 10 sek vila x 8 st) så är du tränad och klar på 20 min.
Lycka till!

1. 

SKIJUMP –> Klicka HÄR för att se övningen.

2. 

DIVERSTYLE –> Klicka HÄR för att se övningen.

3. 

BULGARIAN SQUAT –> Klicka HÄR för att se övningen.

4. 

CORETWIST –> Klicka HÄR för att se övningen.

5.

JUMP SQUAT –> Klicka HÄR för att se övningen.

6. 

BACKLIFT –> Klicka HÄR för att se övningen.

 

karitraa

FIA’S WEEKLY HACK:

Don’t let any notion of what is supposedly right or enough put you off exercising. Just do something! A couple of exercises on the floor at home or a ten minute run is good enough if that’s all you feel up to that day. Every step counts.

 

Presenteras i samarbete med Kari Traa

 

 

 

 1. Även jag har fastnat för Kari Traa! Sköna, snygga och funktionella kläder uppskattas när man lever mycket i just träningskläder. Precis börjat läsa din blogg och inser att vi nog har en ganska liknande inställning till träning och livet. Kul! Keep up the good work!

 2. En fråga som inte har med inlägget att göra:

  Jag vet inte hur allt det här med intäkter från reklam på bloggar funkar men jag känner mig i alla fall extremt provocerad när man kommer in på din hälsosamma, fina blogg och möts av stora reklambilder på pinnsmala H&M-modeller som larvar sig på en strand. För mig står du för sunda ideal och framförallt att träning ska handla om att hålla sig hälsosam och inte för att hålla sig smal, därför undrar jag hur du kan gå med på att ha sådana här missvisande bilder på kvinnokroppen på din blogg?

  Jag förstår att du kanske bara säger ja till ett samarbete med själva H&M och inte säger ja till reklam för särskilda klädesplagg (vilket i det här fallet verkar vara bikinis) men jag tror att det finns fler där ute än mig som inte riktigt gillar den här typen av sönderphotoshoppade reklambilder på kvinnor som knappt ser ut att äta.

  Tack för mig.

  1. ptfia skriver:

   Hej Jossan,

   tack för din konstruktiva kritik. Uppskattar det.
   Dessvärre kan jag inte påverka vilka annonser som visas då de är gemensamt för hela sajten (metromode) och går över allas bloggar här. Jag väljer noga ut mina samarbeten och där har jag rätt att tacka nej om det är något som jag inte kan stå för eller inte vill göra. Alla samarbeten är alltså noga utvalda och där styr jag själv men just annonserna kan jag tyvärr inte påverka.

   Tack för att du skrev! : )

 3. HEJ !!

  tack för en jättefin bok som jag nu håller i min hand, också drabbas av utmattningssyndrom och lite mycket annat. Sjukskriven på 50% är jag just nu. Jobbar som sjuksköterska. Träning, hälsa och mat, viktigt för mig mer nu än någonsin.

  jag kommer att följa dig, hoppas det är ok.

  kram

  1. ptfia skriver:

   Välkommen hit Elisabeth! Vad roligt att du tycker om boken, tusen tack! Vad tråkigt att höra. Hoppas att du får riktigt bra hjälp och stöd! Vill du läsa mer om min utbrändhet och kanske hitta stöd så finns det i kategorin här:

   http://ptfia.metromode.se/category/fia-om-stressen/

   Var rädd om dig! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..