NY WEBB-TV SERIE!

Det var nyligen premiär för min nya webb-TV serie som jag spelat in tillsammans med Paulúns! Fredrik själv har verkligen massor att säga kring mat, trender och allt det där.

Hoppas att ni tycker om det!

 

 1. Amanda skriver:

  Hej fia! Upfatta mig inte fel nu men de han säger om vitt bröd och socker och att det inte är nyttigt för oss, det är inte okej. Massvis med unga tjejer kollar på detta och nästan alla tjejer mår dåligt med sig själva och över hur de äter! Människor har ätit socker, vitt bröd sen stenåldern, har dem vart tjocka? nej. Tycker ni verkligen ta och fundera på vad ni lägger ut, jag har själv anorexia och detta påverkade mig väldigt mycket..
  Människor mår redan dåligt av allt som skrivs om vad man borde och inte borde äta.
  Jag har följt dig sen jag började tillfriskna för du va min största insperation, största förebilden, du gick emot normen, din blogg handlade inte om hur mycket man ska träna eller vad man ska äta, utan du åt allt vilket kanske låter konstigt men de gav mig hopp då. På sjukhus serverar de vanlig mat, och är de onyttigt då? Förlåt men detta borde ni sluta med, man kan äta allt men kanske inte alltid.

 2. Mari skriver:

  Vad kul! Härligt, och frukost, I love it =)

 3. Bra idé. Lite tråkigt dock att Paulun helt ska dissa vitt bröd. Med tanke på hur livrädda folk redan är för vetemjöl. Jag tycker han missar helheten. Vad äter man till det vita brödet? Det är klart att lite leverpastej och två små ynka gurkor inte ger någon energi. Vad för slags vitt bröd är det? Är det surdegsbröd? Eller vanlig toast?

  Du brukar vara bra på att se helheten och jag hoppas att det fortsätter vara så, så att du inte hamnar i Pauluns enkelspåriga linje.

  1. ptfia skriver:

   Bra poäng! Helheten är det allra viktigaste vilket vi båda tycker. Ibland är det svårt att få med allt när det är så korta sekvenser. Ibland får man helt enkelt förenkla och generalisera en aning. Hoppas du tycker om avsnitten i övrigt! 🙂

 4. Sofie skriver:

  Jag gillar verkligen att du lägger ner mycket tid på att göra tv-serier Fia! 🙂 Hade också gärna fått svar på vad som är ett mer rimligt alternativ om det känns dyrt att äta färska bär/flera olika frukter varje morgon! Kram

  1. ptfia skriver:

   Vad roligt att höra! Tack!
   Testa filmjölk med (gärna hemgjord) musli och någon frukt eller äggröra med grönsaker eller en smoothie eller bananpannkakor (2 ägg + 1 banan). Har du några tips du vill dela med dig av? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..