ORDBAJS 87302

Jag sitter vid köksbordet och försöker komma igång med högen av jobb som väntar. Den senaste tiden har vart intensiv och väldigt rolig med många projekt, inspelningar och förfrågningar.

Jag är så oerhört tacksam.

Satt på flyget från Oslo igår och tittade ut på de fluffiga molnen som skiftade i rosa nyanser. Tänkte på allt det jag får vara med om, uppleva.

Påminner mig ofta om att vara i nuet, om att ta till mig det som händer när det händer, suga in stunder och paketera dem. Har tidigare alltid kört på och kommit på först i efterhand. Många gånger är det lätt att bara göra utan att känna.

Som det gamla talesättet ”du hör men lyssnar du”. Tycker det är så fint för det speglar verkligen tiden vi lever i. Vi tittar på så mycket men vad ser vi? Vi gör, men hur ofta tar vi in, upplever, reflekterar och är där vi är?

Idag landar jag hemma. Betar av och är. Imorgon är det midsommar och i slutet av nästa vecka börjar semestern.

Tack livet!

pt-fia-6
pt-fia-3
pt-fia-5

,. mobilbilder från helgen i sommarstugan. Där är det lätt att vara i nuet. Mår alltid så fantastiskt bra när jag är där!

 

 

  1. Kajsa skriver:

    Fin, och så viktig påminnelse!
    Ofta när en stannar upp med ett ”hallå – jorden anropar!” kan saker och ting falla på plats. Så att njutning, uppskattning och närvaro kan prioriteras. Viktigt!

    Kom nyss hem från hästryggen och en uteritt i en regnig skog och tänkte på dig. Hur mår Fia? Jag vill ha mer ordbajs!! Du som ger så mycket och delar med dig av så kloka råd, härliga peppningar och stora som små funderingar. Dina ord gör mig lugn. Precis som en skrittur med hästen min 🙂

    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..