MELLANMÅL UTAN KYLSKÅP

Här kommer avsnitt två av min webb-TV serie med Fredrik Paulún! Vi snackar mellanmål och jag visar min absoluta favorit när det kommer till mellanmål som klarar sig utan kylskåp.

Enjoy!

 

Du hittar receptet på chiapuddingen nedan:

Chiapudding i burk!

 

 

 1. Så himla tråkigt att man ska prata dåligt om vanlig pasta, eller fullkornspasta. Att man ska välja bort de livsmedlet för att det anses vara onyttigt. Och istället ska ersätta med bönpasta för att det är mindre kolhydrater och mindre kalorier. Vi behöver kolhydrater! Tycker denna hälsohets om glutenfritt, kolhydratsfritt och allt vet vad går överstyr, förbud hit & dit. Varför inte bara äta helt vanlig mat? Såklart man kan variera med en bönpasta eller glutenfritt om man vill det, men att rata vanlig fullkornspasta för att det tydligen är onyttigt är så dumt och för de som tex. lider av ätstörningar är såna videor tyvärr inte alls bra, utan kan sätta igång fel tankar. Tänker på första kommentaren till detta inlägg, den tjejen tog det som att fullkornspasta nu är fel. Det är väl inte det budskapet dessa nyttotips ska ge? Att vanliga livsmedel är fel, onyttigt och dumt att äta, för det är så det känns.

 2. Lisa skriver:

  Om man tränar väldigt mycket och har svårt att gå upp i vikt kan väl vanlig fullkornspasta vara ett okej alternativ? Tänker att man behöver kolhydraterna liksom…

 3. Hej Fia,

  Jag tänkte bara säga att det avsnitt som jag ser i inlägget handlar om huvudmålen så det har kanske blivit något fel när du la in det? Tänkte att du kanske ville veta 🙂 Det var i alla fall ett väldigt bra avsnitt 😀

  Ha det fint
  Kram
  Evelina

 4. Mellanmål är superviktigt för att jag inte ska bli ”Häxan Surtant” 😉
  Letar ständigt ny inspiration till nya godsaker att ta med till jobb, på resor, till stranden..

  I veckan bakade jag supergoda kanelbullar på mitt vis, utan socker, vanligt mjöl och smör..
  De blev supergoda! Mumsade glatt i mig 6 bullar till mellis 🙂

  Recept finns på min blogg 🙂

  http://lindaassarsson.blogg.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..