LÄSARFRÅGAN

Frågan:

Upplever du någonsin att ditt arkiv inte längre speglar vad du vill stå för pga utveckling och annat? Hur hanterar man det som bloggare det isåfall? Raderar inlägg eller bara låter det vara?

Jag tänker att det är en naturlig grej att man utvecklas och förändrar fokus men samtidigt kan det eventuellt vara problematiskt i ens marknadsföring av sin plattform… eller hur känner du?

Svaret:

Vilken intressant fråga! Spontant känner jag både ja och nej.

Det finns garanterat massor med gamla inlägg som jag skulle tycka är helt knasiga och innehåller sådant som jag inte längre håller med om, men samtidigt så startades den här bloggen när jag var 22 och det finns mycket som ändrats och utvecklats sedan dess.

Det är precis som du skriver en naturlig utveckling och jag skulle inte radera något som jag skrivit tidigare. Det är ju en del av den jag är och har varit.

Förhoppningsvis blir det något som stärker och ger ett mervärde snarare än att det skulle vara något negativt. Det går alltid att lära sig nya saker, på nya perspektiv och att utvecklas som person är spännande.

Jag går ibland tillbaka i både minnen och mina arkiv och fascineras över att jag stundstals känner mig så extremt långt ifrån ”fia” för fem, åtta och bara två år sedan. Det är så mycket som hänt bara de senaste fem åren med hela ”PT-Fia”-grejen som förändrat, förbättrat, utmanat och utvecklat mig både som person och människa.

Ibland känns det som att jag åldrats femton år sedan de första blogginläggen : )

pt-fial
ptfia

,. ett par bilder från 2011 då det var mycket fokus på hoppbilder av olika slag.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..