ÅK TILL LONDON MED LIBRESSE

Reklam / I samarbete med Libresse
Jag berättade tidigare om mitt samarbete med Libresse. Skrev tidigare såhär:

Att mens är något vi ska dölja och gärna skämmas lite över kan vi vara överens om.

Därför blir jag glad när det kommer initiativ som jobbar för att uppmuntra till att dra fram mensen i ljuset med en gnutta stolthet eller i vart fall få bort skämskudden … läs hela inlägget och se de söta etuierna för våra tamponger HÄR.

libresse

Vill påminna om den här chansen där ni kan vinna biljetter till London Fashionweek.

Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

 

I samarbete med Libresse

 

 

 

 

  1. Louise skriver:

    MENSKOPPEN! Håller med ovanstående om att reklaminlägg känns lite synd. men framförallt när dte handlar om tamponger när dte finns något så fantastiskt som menskopp. Kolla upp det och du kommer tveka innan du använder tampong nästa gång 🙂

  2. PT-Fia skriver:

    Tack för din kommentar! Vad tråkigt att du känner så. Jag upplever att mensen är en naturlig och viktig del av hälsan och därför passar rätt bra in här. Vi har pratat en hel del om hormoner, p-piller, mens osv tidigare och jag vill fortsätta lyfta dessa ämnen på olika sätt eftersom de hör ihop med hur vi mår, känner oss och kan prestera. Kram!

  3. Maja skriver:

    Hej Fia! I all välmening: reklaminlägg för tamponger gör att jag tappar sugen lite att läsa din blogg. Det är för långt ifrån ditt ”tema”..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..