GO GREEN RAW FOOD-MIX

Reklam / Presenteras i samarbete med Go Green

 

En undersökning visar att vi är som minst produktiva på jobbet klockan 14.55, något som jag tror att de flesta känner igen sig i. Det är då lätt att tappa fokus och börja leta efter något ätbart.

Jag är noga med att äta mellanmål och är som bekant ett stort fan av raw food-bollar.

I samarbete med Go Green vill jag visa deras nya produktserie som är så jädra smart att jag önskar att jag kommit på det först!

,. jag fick hem ett bud med produkterna.

go green

,. det är en serie med färdiga mixer – men betydligt bättre än det låter. Detta är diverse blandningar av frön, torkad frukt och nötter som mixas tillsammans med vatten för att bli fröknäcke, raw food-bollar och energibars. Skitbra!

go green-4
go green-8

,. det enda en gör är att hälla hälften av innehållet i en mixer eller matberedare tillsammans med en halv deciliter vatten

go green-9
go green-13

,. mixa till en deg och rulla till bollar.

go green-16

,. de kan såklart pimpas med diverse gott som kaffe och kokosolja eller rullas i lakritspulver, raw kakao eller kokosflingor.

go green-18

Håll utkik i bloggen och på instagram nästa vecka för kommer jag och två till bloggare ordna en tävling och fler tips för att ta sig igenom 14-55-dippen!

Gilla Go Green på Facebook HÄR

 

PS! Bollarna blir verkligen riktigt goda!

 

Presenteras i samarbete med Go Green

 

 

 

 1. Erika skriver:

  Finns dessa att köpa i butik?! 😀 Så jäkla smidigt ju, vill ha nuuuu!

  1. ptfia skriver:

   Yes! Finns i matbutikerna 🙂

 2. Anonym skriver:

  Hej Fia!
  I sommras streckläste jag din bok och den var helt fantastiskt bra!! Tack för det! Sen har jag en fråga. Jag spelar basket på elitnivå. 4 träningar i veckan + 2 gympass och sen spelar vi i två serier (dvs. Mycket matcher). Ofta pratar du om kost och kostvanor för de som tränar något/några pass i veckan (+ vardagsmotion). Men skulle du kunna ge några råd på bra och energirika mellanmål och återhämtningsmål som man kan äta i samband med träning. Min kropp ligger ständigt i underkant med energi pga att jag slarvar med dessa mål.
  Jag skulle verkligen uppskatta din hjälp.
  Kramar!

 3. Mikaela skriver:

  Verkar ju smart, men är det nötter/mandel i alla?
  Tycker det är så tråkigt, det kommer någon nyttig nyhet, också är det nötter/mandel i allt. Väldigt tråkigt för oss som är allergisk.

 4. Elin skriver:

  Finns detta i butik??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..