SJUKSTUGA

Det som började med en rejäl trötthet och skav i halsen i söndags utvecklades snabbt till tung förkylning som fullkomligt slagit ut mig.

Det känns så löjligt att säga att en blir utslagen av en förkylning men ni vet vad jag menar. Huvudet känns alldeles för tungt, en liksom fryser och är varm på samma gång, halsen rosslar i omgångar, näsan producerar godsaker och känslan av trötthet är fullkomligt dränerande.

Min lösning på detta har vart att sova bort halva förmiddagarna och jobbat hemifrån … eller ja, försökt jobba hemifrån. Det är så förbannat tråkigt och jag är så förbannat trött på att vara trött och tung i hjärnan nu.

Hur som helst så är jag enormt uttråkad och vill bara bli frisk så jag kan kasta mig till kontoret och vara produktiv.

Den här veckan har jag helt enkelt varvat jobbryck med orimligt många baljor te, Modern Family på Netflix, enstaka lugna promenader för frisk luft, läsning och käkat allt från tacos, smoothies, fruktsallad och en ljuvlig kardemummabulle.

,. har även scrollat en hel del på instagram.

ptfia2-9

,. ätit många chokladbitar till alla koppar te. Favoriterna är nu lindt 90% och någon ekologisk variant med apelsin som finns på ICA. 

ptfia2

,. har försökt pigga upp mig genom att pilla lite på blommorna hemma. Ni vet, vattna och ta bort vissna blad osv.

ptfia2-7

,. har gått runt i min förstora fleecetröja, lortigt hår och raggsockor mest hela tiden.

ptfia2-3

,. ätit spagetti med stekt ägg, sugarsnaps, pesto och tomater.

ptfia2-17

,. och betat av mailen i soffan.

ptfia2

Idag är jag tack och lov piggare och ser fram emot att bli mer produktiv imorgon! Ska jobba sista rycket nu innan min vila med ryggläge och någon lämplig underhållning fortsätter.

 

 

 1. ISA skriver:

  Hihi jag tyckte nästan det lät lite mysigt! förutom att må kasst då :/ krya massor fina!

  1. ptfia skriver:

   Hehe ja på något sätt är det väl det 🙂 Tusen tack!

 2. Så tråkigt att vara sjuk, men känner igen mig helt i dina beteenden. Dem brukar jag hamna i även när jag inte är sjuk, då rastlösheten sätter in. Hoppas du kryar på dig snart!

  1. ptfia skriver:

   Verkligen! Tack! Trevlig kväll 🙂

 3. Kicki skriver:

  Hej!

  Har inte råd med en pt så skulle bli jätteglad om du svarade på min fråga. Jag vill stärka min rygg, vilka övningar kan jag göra hemma då? Vill inte ha ont i ryggen längre och få ännu sämre hållning så har bestämt mig att ta tag i det. Har googlat runt lite men alla säger olika, så skulle vara skönt att höra från en utbildad pt vilka övningar som är bra och hur man gör de.

  1. ptfia skriver:

   Sök på ”jorden runt”, ”rodd”,”utåtrotation”, rygglyft och hantellyft. De kommer du långt med 🙂

 4. Annika skriver:

  Å va tråkigt att vara sjuk. Krya på dig ♡

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack! Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..