HEJ FREDAG

Jag nästan sprang ur sängen i morse, den här helgen är så enormt efterlängtad!

Efter jobbet tar vi bilen till Dalarna och sommarstugan. Vi ska göra research för bröllopet och har stämt träff med flera olika ställen och hoppas få allt att falla på plats. Vi laddar för en helg fylld med bröllopssnack, grillmiddag med familjen och många timmar i hammocken.

Som jag har längtat! Nu ska jag äta upp frukosten och ta mig igenom den här arbetsdagen.

frukost-7
frukost-3

,. frukosten består av chiapudding på havremjölk, honung och chiafrön som stått över natten i kylen. Detta fick sällskap av grapefrukt, hallon, persika, skivad banan, musli och havremjölk.

frukost
frukost-9

Åhja, nästa söndag 6/9 släpper vi mitt nya projekt! Håller tummarna för att det kommer bli uppskattat!

 

 

 1. marie skriver:

  Vilket fint porslin!

  1. ptfia skriver:

   Loppis hela bunten 🙂

 2. Klara skriver:

  Och gissa vem som just bokade en hotellfrukost på Hilton i Sydney..? Bara för att du skrev att den var bra, jag råkar vara här en helg. Så helt ensam tänker jag spendera söndag morgon i lugn och ro med att äta mig igenom buffén. Har aldrig varit ute och ätit själv, men ser fram emot att bara titta, smaka och känna efter. Tack för pushen! Kram 🙂

  1. ptfia skriver:

   Åh KUL!! Hoppas det smakar 🙂 Kram!

 3. Paula skriver:

  Åååh lycka till i helgen, hoppas verkligen att det faller på plats 🙂

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack! Kram! 🙂

 4. Frida skriver:

  Åh ditt nya projekt!!! Så pepp på att höra vad det handlar om 😀
  För övrigt superfräsch start på helgen!

  1. ptfia skriver:

   Yeeyyyy!!! Tack för peppen! 😀 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..