ORDBAJS

Ja, jädrar vad jag känner mig liten nu. Prestationsdåren fullkomligt äter upp mig i skrivande stund.

Herregud så dumt … det här att allt som gjorts och åstadkommits glöms och ersätts av en djup stress i att vilja producera mer. Vill klappa mitt eget huvud mot något lagom hårt så jag kommer tillbaka till verkligheten. Vilar.

Inser att min iver i att komma igång och jobba igen efter en vecka som sjukling är ett lätt offer för prestationsnerven. Det är ju intressant ändå – att vi aldrig är så taggade på något som när vi fysiskt inte kunnat göra det på ett tag. Oavsett om det gäller träning, jobb eller prestationer.

Okej, nu ska jag ta söva prestationsdåren, inse att känslan inte är en sanning och ta helg. Ser fram emot att landa i bilen och ratta mot mitt älskade dalarna.

pt-fia

,. längtar tills jag sitter där framför brasanoch finns till.

 

 

 1. Emelie skriver:

  Fina Fia, förstår precis hur du känner. Har haft prestationsångest hela helgen för jag vet att det är mkt jobb som väntar den kommande veckan. Istället för att njuta av bröllop igår och brunch med mina fina vänner idag så har jag hela tiden haft en oro i kroppen och en klump i magen inför veckan…så dumt!
  Stor kram <3

  1. ptfia skriver:

   Tack för din ord! Hoppas du mår bättre och slipper prestationsångesten. Kramar!

 2. Eva skriver:

  Ha inte någon prestationsångest! Jag brukar följa din och några andra bloggar regelbundet men nu måste jag (nog för första gången) skriva ett inlägg och tacka. När jag var gravid med barn nr två råkade jag snubbla över din blogg och har följt den seda dess. Minstingen är nu sex månader och ikväll kom jag äntligen iväg på min första löprunda på över ett år. Efter två barn och lika många kejsarsnitt är kroppen minst sagt förändrad men känslan att äntligen komma ut och löpa igen var oslagbar. Klockan var 21.34, +9 grader och en gigantisk fullmåne lyste upp vägen, allt var bara perfekt! Det är där du kommer in. Jag har läst din blogg och inspirerats av all fina bilder och kloka ord. Att ta tillvara de små stunderna under dagen. Du och jag är förmodligen på så olika ställen i livet som det går att få men du har verkligen motiverat mig till att tänka på mig själv och mysa lite mer i vardagen. Jag gillar särskilt dina matbilder och allt ditt blåvita porslin! 🙂 Hir som helst så vill jag tacka dig för att du har fått mig att fundera i lite andra banor ibland och duka upp mycket bättremfrukostar! Ta hand om dig och lycka till med bröllopet!

  1. ptfia skriver:

   Tack snälla rara du för de här orden! Det glädjer mig och gör mig rörd. Tack!! Var rädd om dig! ‘Kramar!

 3. Linn skriver:

  Du har åstadkommit så mycket kära du! Någon prestationsångest behöver du verkligen inte känna <3 Jag gjorde nyss ett inlägg på min blogg där jag bland annat skriver om vilken stor inspirationskälla jag tycker att du är och sen när jag läste det här inlägget kände jag att jag var tvungen att länka det till dig. Alla mår bra av att få sig en liten egoboost då och då, även du tror jag. Kram på dig, du är grym! Inlägget hittar du på: http://nouw.com/linnkarstrom/nagra-bloggar-jag-foljer-20038883.

  1. ptfia skriver:

   Men vad fantastiskt! Vilken pepp! Tusen varma tack för dina ord och allt detta fina. Det gjorde min kväll! Kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..