MINDFULNESS APPEN

Reklam / I samarbete med MindApps

Nu får jag äntligen berätta om ett nytt samarbete:

Jag är ambassadör för MindApps!

MindApps har flera appar men den jag först vill att vi fokuserar på är Mindfulness Appen. En app som är så genialisk i det att den är så enkel att ta till sig och förstå. Den erbjuder helt enkelt meditation på ett enkelt och opretentiöst  sätt.

mindfulnessappen-10

Den har flera program som gör det enkelt att stanna upp och vara i nuet, utan att det blir avancerat och kräver så mycket av dig som utövare. Instruktionerna är enkla och eftersom den erbjuder guidade meditationer från 3 minuter till 30 min så finns det något för alla.

Man kan ge sig själv 3 minuter på bussen istället för att musik eller göra ett av de längre programmen innan läggdags.

Sedan jag för några år sedan blev sjuk i utmattningsdepression har det blivit allt viktigare att vara i nuet och inte alltid ligga tre steg före. Min hälsa kräver numera att jag ibland bara är.

Det har handlat om att jag ger mig själv små pauser från brus och krav. Pauser där tankarna får glida förbi utan att fastna, där telefonen, musik och poddar är avstängda och jag bara finns till. De inträffar ofta under promenader och när jag cyklar till och från jobbet. Då finns inget annat.

Gissar att det kanske kan kvala in som någon form av vardaglig mindfulness.

mindfulnessappen-8
mindfulness appen

,. en favorit är att ta en promenad eller träna vid Hammarbybacken och sedan sätta sig vid sjön bredvid med ett av appens program. 

 

Jag är helt övertygad om att det är viktigare än någonsin att vi tar oss tid att varva ner och bara vara. Det är alldeles för lätt att gasa från morgon till kväll utan att ha haft en enda stund över som är helt kravlös, prestationsfri och tyst.

Läs mer om dem HÄR och följ dem på Instagram HÄR.

 

I samarbete med MindApps

 

 

 1. Mari skriver:

  Så bra. Tack! precis vad jag behöver..

 2. Sofie skriver:

  Vad spännande, jag ska testa appen så snart som möjligt! Vad innebär det att du är ambassadör? 🙂 kram

  1. ptfia skriver:

   Gör gärna det! Hoppas du tycker om den 🙂 Det innebär att vi har ett samarbete där jag sprider appen, är delaktig i deras marknadsföring och liknande 🙂 Kram!

 3. Louise skriver:

  Hammarbybacken nära Sjöstan är ett riktigt bra och vackert ställe att träna på!!

  1. ptfia skriver:

   Verkligen 🙂

 4. Paula skriver:

  Jag har haft appen länge, men är dålig på att använda den… Borde kanske bli bättre, tre minuter har man ju minst varje dag!

  1. ptfia skriver:

   Eller hur! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..