DU DÄR!

Om jag vore du så skulle jag boka av alla måsten och göra något oplanerat någon av de tre kommande kvällarna. Jag föreslår att du bjuder in en eller flera vänner på en spontanare.

Strunta i om tvätten behöver vikas, om den där utgången är planerad eller om det finns en lista med grejer att spendera kvällens timmar på. Befria dig själv.

Bjud in vännerna och leta reda på massor med godsaker. Googla fram ett riktigt gott recept på något du är sugen på eller köp precis det ni är sugna på och bulla upp hela bordet.

Och köp såklart massor med mörk choklad!

Tänd ljus i alla rum, sätt raggsockor på varje väns fötter och ladda upp med en hel kanna te. Njut av maten, prata om livet och hoppa över de där tråkiga ”hur gå det på jobbet, med killen etc”- frågorna.

Fantisera, berätta om något som tynger er, gråt, skratta från magen och gå direkt in på något djupt och gotta fast er.

Filura.

myskväll

Min alldeles egna version av just detta finns HÄR.

Puss!

 

 

 1. Katja skriver:

  Tack för riktigt bra inlägg.

 2. Lotta skriver:

  <3 ! Tack för den fina uppmaningen! Hade en supermysig dag igår med två underbara människor. Vi käkade gott, klättrade och hann prata ikapp en massa om saker som har hänt och saker som förhoppningsvis kommer att hända i framtiden.

 3. Låter underbart. Ska nog bjuda hem syster och kidsen så barnen kan leka medan vi pratar om livet och drömmarna vi har ♡

 4. Felicia skriver:

  ”Denna äckliga, underbara jävla kärlek”
  Läs mitt känslosamma inlägg på bloggen om kärlek.
  Rädslan för att bli sviken, lämnad och besviken. Ska man våga chansa eller ska man stå kvar på samma ruta och aldrig röra sig framåt? Kanske är det även en tankeställare för just dig..?

  http://www.fellehkristoffersson.devote.se

 5. J skriver:

  ”hoppa över de där tråkiga ”hur gå det på jobbet, med killen etc”- frågorna.” Så underbart. Just killsnacket tycker jag ofta är himla ointressant. Visst att det är en stor del av mitt och mina vänners liv, men ofta när vi pratar om pojkvänner och dejter hit och dit känner jag bara ”herregud. har vi inget roligare att prata om än det här?” Tycker i ärlighetens namn inte att ämnet är vidare intressant att varken prata om eller lyssna på …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..