WEBBKURSER ONLINE

Såhär såg det ut häromdagen när jag och Renate (som är min hjälpande hand med mina webbkurser online) hade planeringsmöte.

Vi pratade om hur lanseringen av den första kursen PT-Fias hälsoguide gått, vilka kurser jag ska göra framöver och satte en planering fram till i vår.

Så nu är fyra kurser till planerade!

Nästa kurs kommer att lanseras redan om en månad så det är hög tid att börja jobba med den. Jag tycker det här är så otroligt roligt och ser fram emot att få göra fler.

webbkurser online-10
webbkurser online
webbkurser online-13
webbkurser online-7

,. det är en ren lyx att både få ha möte hemma och dessutom bli bjuden på en hembakad päronkaka.

 

Klicka HÄR för att läsa om min första kurs och klicka HÄR för att komma direkt till kursen!

 

 

 

 1. Emma skriver:

  Hej! En fråga som är lite of topic, men har du några bra recept på vad man kan göra med äpplen? Några bra mellanmålsmuffins eller liknande? 🙂
  Din blogg är så bra men det är synd att du har så mycket att göra så att den inte är lika sprakande som vanligt, men kämpa på med ditt fantastiska arbete!

 2. elly skriver:

  Hej Fia!
  En fråga.. är det normalt att man under feber går upp i vikt? Alltså inte vikt vikt utan vätskevikt? Dricker mycket men inget kommer ut knappt (klart det gör, men inga mängder) och vågen bara ökar? Är det något kroppen gör vid infektioner, feber ?

  1. ptfia skriver:

   Vet du, jag vill så gärna råda dig att slänga ut den där vågen omgående. Du ska verkligen inte väga dig och speciellt inte när du är sjuk. Det har inget syfte. Och att hålla koll på vätskevikt gör dig bara stressad. Vätskan i kroppen varierar hela tiden, från dag till dag, hur vi mår, vad vi äter, hur kroppen mår osv osv. Det är precis som det ska vara! Var rädd om dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..