ATT VARA FRILANS

Något av det absolut roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik. Att dagligen få prova olika yrken (som författare, skribent, tränare, inspiratör, programledare, ambassadör, osv) som frilans och dessutom kunna leva på det är en ren och skär lyx.

Jag har min kontorsplats hos Metro som utgångspunkt. Där sitter jag flera gånger i veckan och betar av jobb framför datorn. Det kan vara allt från att skriva inlägg till den här bloggen, hålla mailen i fas, skriva mina artiklar till Metro tidningen, leverera samarbeten, göra mina webbkurser, ha hand om sådant som handlar om min bok, bemöta förfrågningar osv.

Utöver det gör jag jobb åt mina samarbetspartners och olika frilansuppdrag som tränare och skribent. Ibland dyker det upp fotograferingar där jag får stå framför kameran eller intervjuer med journalister för att medverka i artiklar.

Ingen vecka är den andra lik och jag känner mig oerhört privilegierad som får den här stimulansen. Är så djupt tacksam för att få arbeta på det här sättet och ständigt utmanas och utvecklas.

Förra veckan fotade vi gulliga Anja Forsnor för en artikel som jag skriver för Metro.

anja forsnor-8
anja forsnor-5
anja forsnor-9
anja forsnor

,. är för övrigt så glad över att få lära känna den här rara människan!

 

 

 1. Vilket spännande liv du verkar ha, blir otroligt inspirerad av dig! 🙂

 2. Mari skriver:

  Så underbart, variation. Så viktigt =)

  1. ptfia skriver:

   Verkligen! 🙂 ha en fin dag!

 3. ISA skriver:

  Drömmen det där, så SKA min framtid med bli tänker jag 😉

  1. ptfia skriver:

   Vad roligt att höra! Härlig inställning!! 😀

 4. sanna skriver:

  Låter härligt! Gillar din blogg och har följt dig i 4-5 år. Har känt på sista tiden att din blogg känns opersonlig. Om det är med mening så är det inget att bry sig om, men kan sakna värmen och personligheten i den gamla bloggen. Nu känns den mer fin, rak och du börjar en mening med att så här kände/gjorde jag någon gång därför tipsar jag hur bra det kan vara att göra om det.

  Du är en härlig tjej med massa färg och glädje att sprida♡

  1. ptfia skriver:

   Tack snälla för de värmande orden och klockren feedback! Uppskattar det verkligen! Har du något konkret exempel på vad du saknar? Blir lättare för mig att försöka förbättra då 🙂 Kram!

   1. Sanna skriver:

    Mer inlägg som är i nuet. Myckerät förr och i framtiden. Att bara skriva hir din dag sett ut till exempel. Inget perfekt inlägg med den perfekta bilden och de perfekta orden för att beskriva. Mer spontant. Den gamla goda tiden när du kinde lägga upp bilder tagna från dator i din mössa 😉 Spontant och roligt 🙂

    1. ptfia skriver:

     Hehe bilder i webcam alltså. Ska verkligen försöka få till det mer! Har fått för mig att det är så ointressant att bara skriva om min dag så därför har det blivit mindre av den varan. Tack för feedback 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..