NI ÄR BÄST!

Ni är fantastiska!

Tack snälla ni för alla kloka tankar, erfarenheter och råd ni kommer med i det HÄR inlägget. Det värmer verkligen och jag känner mig både klokare och tryggare. Det är en sanslös lyx att få ha så kloka läsare att bolla sådant här med.

Är så tacksam för det sköna klimatet vi tillsammans har skapat i den här bloggen.

Det är så coolt att ni hjälper varandra i inläggen som de HÄR och att ni ger mig så många bra idéer och inspiration som i det HÄR inlägget.

Vill helt enkelt uttrycka kärlek till er för att ni gör detta tillsammans med mig. Utan er hade jag inte kommit halvvägs så långt som jag gjort varken i karriären eller personligen och för det är jag er evigt tacksam.

pt-fia

,. och ni har helt rätt i att vi är två som hjälps åt med en framtida graviditet. Jag har ju världens gulligaste Kim med mig på den resan också!

 

Foto: Erik.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..