DET VIKTIGASTE DU KOMMER ATT LÄSA

Det finns människor som är helt briljanta. Jag har turen att få ha kommit en sådan person nära de senaste åren. Vi började som kollegor när jag hyrde en kontorsplats av henne för ett par år sedan och har sedan dess utvecklat en nära vänskap.

Hon är inte bara en nära och viktig vän utan även en viktig person för hälsobranchen. Det är till henne jag skickar nära och kära, kunder och bloggläsare när de behöver allt från terapi till idrottsmassage och kroppsterapi. Hon kan det mesta.

Så, nog med hyllning. Jag vill verkligen rekommendera er att klicka er in på hennes blogg och läsa några utvalda inlägg. Hon skriver om riktiga saker. Viktiga saker som gör skillnad för människor.

hälsopartners

Jag vill framförallt rekommendera tre av hennes blogginlägg. De går rakt in i hjärtat och blir ett uppvaknande för många.

Läs dem:

–> Om vår tids svåraste: Att sätta gränser

–> När blodsbanden inte skyddar. Om incest. 

— > Om behandlingen kroppsterapi som jag själv går. 

 

 

  1. Evelina skriver:

    Hej! Jag försökte hitta på deras sida vilken utbildning personerna som ger terapi har, men hittade inte? Är de leg psykolog eller leg psykoterapeut? Allt gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..