ÖNSKERUBRIK MIN ARBETSVECKA

Ni efterfrågade mer företagande och arbete, här kommer min senaste arbetsvecka i ord och bild!

Måndag

Cyklade till kontoret och ägnade förmiddagen åt mailen och bloggen. Styrde upp saker, försökte få översikt. Tog en snabb lunch och planerade veckan. Pausade arbetsdagen med att prova brudklänningar. Lyx!! Jobbade ett par timmar till innan det blev cykel hem till soffan.

brudklänningar

,. bild från min instagram –> @ptfia

Tisdag

Började med möte och inspelning av en kort film för min andra webbkurs som lanseras 25 oktober. Gick direkt vidare till Bonnier för ytterligare ett möte, hann lämna av datorn på kontoret, svara på frågor till en tidningsartikel och sedan vidare till nästa möte med en sponsor för ett kommande projekt som lanseras om några veckor. Fortsätter med mail och jobbar vidare med planeringen innan det är dags att avrunda dagen.

ptfias hälsoguide

 

,. bild från min första webbkurs ”PT-Fias Hälsoguide”som lanserades för några veckor sedan. 

Onsdag

Pausar med att jobba hemifrån. Skriver på en artikel för Metro, börjar skriva på ett annat projekt och lägger in material i den nya webbkursen. Pausar med att få en behandling kroppsterapi och unnar mig att promenera dit och hem. Fortsätter med mailen och bloggen ett par timmar innan jag tar kväll.

Torsdag

Cyklar till kontoret och njuter av att ha en helt mötesfri dag och fortsätter kötta igenom samma uppgifter som dagen innan. Börjar skissa på en föreläsning/workshop som äger rum i Eskilstuna om några veckor. Avrundar med 75 min yoga med syrran och får ny viktig energi.

Fredag

Har möte om något för våren, cyklar till kontoret, ägnar en timme åt bloggen, pausar med en lunchdejt med en vän och fortsätter sedan med bloggen. Mitt mål är att alltid ha minst fem inlägg tidsinställda för att känna att jag ligger steget före, något som ofta men inte alltid lyckas.

lunchdejt

,. det var det hela. Glad söndag!

 

 

  1. Ina skriver:

    Underbart inlägg! skulle du kunna berätta mer om hur du lägger upp dina yoga pass? Kram

  2. Stina skriver:

    Hej fina du, detta har egentligen inget med detta inlägget att göra men ah…skulle du vilja skriva ett inlägg om dina bästa gröt recept?

  3. KUL att få höra om din vecka – mer sånt! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..