KVÄLLAR ATT ÄLSKA

Såhär har det sett ut många kvällar de senaste veckorna. Jag och Kim varvar hårt jobb på dagarna med att varva ner och mötas i soffan. Där käkar vi middag, njuter av brasan, dricker baljor med te, smider planer inför bröllopet, pratar ikapp, ser på Modern Family och hänger.

Det har blivit vår plats att varva ner på och det är så fint.

De bästa kvällarna hinner vi både äta, se något avsnitt av något och babbla (ofta mest jag) ..

söndag-4
söndag-5
söndag

,. köttfärspaj med en hint av tacos, grönsaker creme fraiche och bladspenat.

 

 

 1. Sara skriver:

  Hejsan! Röker du men alltid velat sluta då det inte är hälsosamt? Speciellt inte om man tränar. Då har jag lösningen ! Jag började med ecigg för ca 3 år sedan och har aldrig varit nöjdare ! Det är mycket hälsosammare och man känner sig så fräsch ! Jag köpte mitt kit på http://www.electrocigarette.se , jag lovar, det kommer förändra ditt liv, precis som det förändrade mitt för 3 år sedan. Prova på denna gången iaf ! Kram

 2. Johanna skriver:

  Det är med glädje jag kikar in på din blogg flera gånger i veckan Fia och jag blir lika inspirerad varje gång! Du är ett riktigt energiknippe som sprider inspiration genom att bara vara DU. Ha en bra dag och fortsätt med det du gör, du är grym! Kram

 3. Vardagsmyset är det bästa myset tycker jag! Att sätta guldkant på vardagen ger livet det där lilla extra skimret! Något som behövs extra mycket under det mörkare halvåret 🙂

 4. ISA skriver:

  vilket himla vardagsmys! gillar det sååå mycket <3

 5. Johanna skriver:

  Himla mysigt! Så våra lediga kvällar ser ut också! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..