VÅR DAG I BILDER

Vår lördag startade med en frukost där jag som vanligt packade ut allt som går att äta över hela köksbordet.

vår dag
vår dag-2

,. så åkte vi iväg på dagens utflykt till Gustavsberg. Där flanerade vi i porslinsfabrikens butik, klämde på grejer, köpte nya tallrikar, kikade på loppisar (mest jag) och lät solen värma hårfästet.

vår dag-4
vår dag-3
vår dag-13

,. det bjöds på utmärkt oktoberväder med spegelblankt vatten.

vår dag-6
vår dag-7
vår dag-9

,. jag försökte fastna på någon bild ibland.

vår dag-11
vår dag-12

,. så åkte vi vidare till Siggesta Gård på Värmdö som var 10 poäng i mysigt med gårdsbutik, söta djur, gamla byggnader och brasa.

vår dag-14
vår dag-15
vår dag-16

,. där blev det lunch.

vår dag-17
vår dag-18

,. och klappa hästar innan vi åkte vidare. Fan vad jag saknar stallet och hästarna. Så sjukt mycket!

vår dag-19
vår dag-20

,. så åkte vi till Saltsjöbaden för en fika, promenad och spana på overkligt enorma och lyxiga hus.

vår dag-21
vår dag-22

,. där bjöds vi på en vacker början på kväll med ett rosa ljus och helt stilla vatten. Magi typ.

vår dag-23
vår dag-24
 

,. så avrundade vi det hela med en promenad i sann Solsidan-anda men det tar vi i ett annat inlägg för detta blev alldeles för långt.

Tack livet för den här dagen!

 

 

 1. M skriver:

  Hej!
  Jag har precis hittat hit till din blogg och är helt frälst. Så fantastiskt roligt och inspirerande att hitta någon som varvar träning, vardag, recept och annat på ett sätt som känns hälsosamt och vettigt, utan hets. Det är en syn på hälsa och välbefinnande som verkligen behövs i dag, tycker jag.
  Ville bara säga det, du har en ny trogen läsare här!
  Kram.

 2. ISA skriver:

  HUR underbar dag!? gud sånt där behöver man mer av tror jag <3

 3. Cherie skriver:

  Men oj vilka härliga bilder! Önskar att jag fick uppleva den dagen 🙂 Och oj vad jag saknar att ha häst när jag ser bilden på hästen, en viss del av mig längtar tillbaka till landet 🙂

 4. Jenny skriver:

  Älskar stallet! Precis som du har jag varit sjuk i utmattningsdepression och känner fortfarande av det. Det som får mig att må allra bäst (förutom all terapi där jag lärt mig att good enough är precis lika bra som bäst) är just att hänga med hästar. Tror det har med mindfulness att göra – i ett stall kan man inte göra annat än att fokusera på här och nu, såvida man inte gillar att få 570 kg pålle på foten/trilla 170 cm och slå i marken. För att inte tala om att stå i stallgången, blunda och bara njuta av ljudet av hästar som tuggar sitt kvällshö!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..