MINA NYA KOLLEGOR

Jag kan äntligen berätta att vi idag går live med ett nytt projekt här på Metro Mode. Det är en ny flik som heter Metro Mode Hälsa och innebär en rejäl hälsosatsning.

Jag har vart med och jobbat med det här sedan jag blev rekryterad till Metro för ett år sedan och är så oerhört glad och framförallt stolt över teamet vi fått med oss.

Metro Mode Hälsa bjuder nu på ett helt gäng coola kvinnor med mycket sunt förnuft och massor med inspiration. Låt mig presentera mina nya bloggkollegor på Hälsa:

>> Anja Forsnor:

Världens gulligaste person som bjuder på hälsa, kloka tankar, träning, graviditet (bäbisen kommer snart!!) och trendig, näringsrik och färgstark mat.

42a3a88701e5056913f1b77b1b40b357_980x0_c_85_s_v4
anja

>> Filippa Salomonsson:

Mer känd som Raw Clarity. Gav nyligen ut sin första bok Sockerdetox så vi är bokkollegor hos Bonnier. En grym kvinna som sprudlar av energi!

filippa
filippa3

>> Josefine Bengtsson:

Sriver vår första renodlade yogablogg. Som vi letat efter en vettig och härlig person som kan blogga om yoga på ett fint sätt. Nu är hon äntligen här! Hon är helt ny med blogg så in och peppa henne är ni gulliga.

yoga3
yoga5
yoga

>> Sara Rönne:

Världens bästa Träningsglädje som är en veteran i bloggbranchen. Bjuder på enorm natur, svettiga träningapss och mängder kloka tankar och goda recept.

sara4
sara2
sara

>> Edita Renlund:

Mer känd som Foodjunkie, hon levererar mysiga bäbisbilder, fräscha recept och är så söt att en vill äta upp henne själv!

edita
edita2

>> Hanna Göransson:

Vår bästa ”hur bra som helst” som gör recepten som får hela redaktionen att dregla. Jag garanterar att du kommer att bli inspirerad när du kliver in i hennes värld!

hannah
hannahgöransson
hannagöransson3

>> Fannie Redman

En kvinna som personifierar ”stark”. Hon tränar på heltid i både jobbet och privat vilket ger massor med inspiration i träningsväg.

fannie

,. OCH ni måste såklart gå in på själva fliken HÄLSA och kika! >> Klicka HÄR för att komma dit.

 

 

  1. Så många inspirerande bloggar samlade på samma ställe – vilken bra grej!! 🙂

  2. ISA skriver:

    vilket jäkla team va!! har missat yogabloggen dock, måste kika! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..