OM IGÅR, IDAG OCH IMORGON

Ja, alltså. Jag kan inte riktigt skriva något vettigt. Det känns helt fel att fortsätta leverera glada bilder om hälsa när det pågår så många sjuka saker i vårt samhälle. Flyktingboenden eldas upp på löpande band och nu gårdagens hatbrott i Trollhättan.

Med ett rasistiskt motiv. Av en ung 21 årig svensk man med hela livet framför sig.

Våra så kallade medmänniskor skriver hyllningar på flashback när flyktingboenden brinner. Vardagsrasism pågår dagligen. Ungdomar som mår psykiskt dåligt får inte rätt hjälp. Människor tar till extrema handlingar vilket leder till katastrofer och ett försent uppvaknande. Integrationen misslyckas. Utanförskapet ökar.

Hur mycket mer av det här ska få ske innan det sker en förändring? Hur kommer alla barn våga gå till skolan framöver? Var finns lösningen på detta?

Jag vet inte.

Skärmavbild 2015-10-23 kl. 09.26.38

,. skärmdump från William Spetz. 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..