WEBBKURS: SÅ BLIR DU AV MED SÖTSUGET

Nu är den äntligen, äntligen här! Min nya webbkurs ”Så blir du av med sötsuget!”

Jag vill att du som går kursen ska känna att du lär dig något mer än att ”bara” bli av med sötsuget. Jag tror stenhårt på att vi behöver se sötsuget som en signal på att vi är i obalans och använda det som information istället för att direkt försöka utrota det eller tillfredsställa det.

Istället för att fokusera på enbart socker så vill jag att du tittar på helheten och fokuserar på att bygga en hälsosammare grund.

Precis som i min första kurs ”PT-Fias hälsoguide” så har jag jobbat mycket med att ta fram ett material där du får verktyg och inspiration som ger dig möjlighet att jobba utifrån dig, din vardag och dina beteenden. Allt för att verkligen skapa en förändring som ger bättre hälsa.

Hur som helst, nu ska jag sluta babbla och låta er lära känna kursen!

Här är några skärmdumpar på innehållet. Kursen består bl.a. av texter, ett par tester, flera uppgifter och frågor som kräver tid för reflektion.

så blir du av med sötsuget1
så blir du av med sötsuget1-2
så blir du av med sötsuget1-3
   
raw food bollar

 

Klicka >> HÄR<< för att läsa mer om kursens innehåll och se en presentationsvideo!

Klicka >> HÄR << för att köpa kursen direkt! 

 

För att fira lanseringen av den här kursen bjuder jag de 60 första som köper kursen på 20% rabatt. Först till kvarn!

Ange koden: sötsomsocker

 

 

 1. Hej! Finns det möjlighet att köpa ett presentkort på webbkurserna?
  /Anna

 2. Elin skriver:

  Hej! Jag har signat up mig och betalat för kursen men sidan har sedan första inloggningen inte gått att logga in på ”something went wrong”, provat 10-tal gånger. Är detta något du skulle kunna påpeka för Cursio?

 3. hanna skriver:

  Hej, hur funkar det om man köper? får man tillgång till materialet i ett visst antal veckor eller hur länge man vill? 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Hej! Du har tillgång till kursen i 6 månader 🙂 Klicka på länken ovan för att se innehållsförteckning och presentationsvideo 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..