HEJ MÅNDAG

Jag sitter och gnuggar mig i ögonen, äntligen måndag.

Den här helgen har mest handlat om jobb vilket både gett och tagit energi. Gett för att det är så otroligt roligt och ger energi, utmaningar och pirr i magen. Tagit för att det ju trots allt gått åt stora delar av min helg och vila.

Men det är så förbaskat roligt! Och förutom gårdagens lansering av min nya webbkurs ”Så blir du av med sötsuget” så har jag en till nyhet om ett till projekt…. (nyper mig i armen) på söndag lanseras min podcast!!!

Ja, nu händer det äntligen! Ni är så många gulliga som efterfrågat detta i flera år och jag har velat det lika länge som ni. Men jag har inte velat göra en podd bara för att, det har saknats ett ämne, en vettig tanke och intressant innehåll. De senaste månaderna har alla bitar fallit på plats och på söndag är det äntligen lansering.

Gör min sista research nu inför avsnitt två som spelas in om ett par timmar. Är så nyfiken på vad ni kommer att tycka om formatet!

ptfia
pt-fia

,. ett par bilder från de senaste dagarna på instagram. En selfie från gårdagens fotojobb med Erik, en bild från min första dag i studion med podden, en frukostbild från när jag jobbar hemifrån och en maffigare frukostbild från i lördags.

 

 

 1. Fasen, vad kul Fia! Jag har ganska nyligen hittat till podd-världen! Ska bli underbart att plugga in dig i lurarna. GRATTIS! Stor kram 🙂

  1. ptfia skriver:

   Fantastiskt fint! Tack snälla! Kram!

 2. ISA skriver:

  vad roligt hörrdu!! kommer nog vara sjukt peppigt och bra och inspirerande tror jag! 😀

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack för peppen!! Håller tummarna för att du kommer tycka om det! 🙂

 3. Men gu så roligt!! 😀 Det går bra nu kompis, det går bra nu!!
  Kramar

  1. ptfia skriver:

   Haha vad gullig du är!! Kram!

 4. Men JA vilken underbar nyhet!! 😀 Jag kommer följa din podcast slaviskt.

 5. L skriver:

  Så gøy at du kommer med pod! Det har jeg ventet på 😀 Gleder meg til å høre hva du blir å prate om! Masse lykke til 😀 😀

  1. ptfia skriver:

   Åh men tack för peppen!! Blir så glad! <3

   1. L skriver:

    Klemmmm <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..