SAVE THE DATE-KORT

Såhär såg det ut när jag satt och gjorde världens mysigaste grej: Skriva adresser och lägga våra save the date-kort i kuvert!

Alltså, jag inser nu att jag på riktigt inte har förstått att vi ska gifta oss. Hallå!! Det kommer att ske. Hur ska jag hinna njuta!

Ja jädar ..

När vi ändå pratar save the date-kort, jag upplever att det här med inbjudningar osv är så otroligt hypat. Nu verkar trenden vara att beställa korten från någon som kan göra snirkliga skrifter. Vackert men samtidigt lite opersonligt.

Sedan har jag förstått att inbjudan sätter ribban för festen och att om en skulle skicka ut en halvbra inbjudan så kommer det att bli en halvbra fest .. nej. Får lite lätt prestationsångest om jag ska tänka på det redan nu.

Det är alldeles för mycket prestige inblandat när en läser om bröllopsplanering på nätet. Jag tror att det är bäst att inte lyssna så mycket på andra och fastna i diverse forum utan göra det som känns bäst för oss som par.

save the date kort-7
save the date kort-2
save the date kort
save the date kort-5

,. återkommer med hur våra save the date-kort ser ut och hur vi tänker kring vilka som blir inbjudna.

 Läs mer:

>> Att välja förlovningsring

>> Bröllopsplaneringen

 

 1. Nu har det gått ett tag sen ni skickade ut save-the-date, jag är nyfiken på hur dem ser ut =)

  1. PT-Fia skriver:

   Vad gullig du är! Ska kolla med Kim om han tycker det känns okej att dela med sig av dem 🙂

 2. Eva skriver:

  Njut av tiden fram till bröllopet och själva bröllopet istället för att göra en jättegrej av det! Jag är ledsen men det är ingen som kommer ihåg dagen efter om färgmatchningen var perfekt. Vad de däremot kommer att komma ihåg var om brudparet såg lyckligt ut! Så luta dig/er tillbaka och fundera på vad som faktiskt är viktigt.

  Kram

  1. ptfia skriver:

   Det gör vi verkligen. Det kommer bli fantastiskt!

 3. Olivia skriver:

  Tack för goda tips! Kände lättnad när du skrev att det inte behöver vara så hypat och perfekt med korten utan att en mer personlig prägel varar längst! 🙂

  1. ptfia skriver:

   Eller hur! 🙂

 4. H skriver:

  Hej!

  Jag gifte mig i somras och mitt bästa tips är att fokusera på er som par och vad som gör er lyckliga och passar till er… Dagen kommer bli helt fantastisk eftersom ni kommer ha så många människor ni älskar på ett ställe, det kan varken inbjudningskort eller något annat förstöra.

  Njut!

  1. ptfia skriver:

   Låter sunt och fantastiskt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..