DAGENS PÅMINNELSE

Visst är det viktigt att äta grönsaker, träna pass som utmanar hjärtat och regelbundet göra hälsosamma val. Men utöver allt det där så är jag övertygad om att det simpla är så otroligt viktigt för vårt välmående.

Ni vet … att vara utomhus med någon en tycker om. Att andas frisk luft. Att ha noll tider att passa. Att njuta av utsikten. Att bara stå och lyssna på naturen. Att finnas till. Att vara spontan utan att bestämma innan om du ska gå till höger eller vänster.

Sådant som är så löjligt enkelt att glömma i vår uppkopplade och trendiga värld.

pt-fia11-6
pt-fia11-4
pt-fia11-7
pt-fia11-8
pt-fia11-17
pt-fia11-9
pt-fia11-18
pt-fia11-20
pt-fia11-12

,. att andas.

 

 1. Klara skriver:

  Men vad sugen jag blev på att gå en promenad med en kaffe i handen. Jag är i Australien för tillfället och trots att det är superhärligt med lite ljus och värme så saknar jag allt svensk höst. Vind, färger och mysiga promenader med vänner. 🙂 Kram!

 2. Maja skriver:

  Gud vad jag älskar dessa bilder. Blev helt lugn i kroppen av dem

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kay Boyesen till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://tinyurl.com/o622tyu

 3. ISA skriver:

  fan så välbehövligt med lite nerkoppling från all teknik ibland. Back to basics 😉

 4. Ja, helt rätt! Jag har satt upp ett litet ”träningsmål” för mig själv fram till nyår och där ingår även utomhusvistelser som är utan stress. Att bara följa efter 2åringern och se vart hon vill gå, vad hittar man där och vart vill man gå sen? Tror som du att det är superviktigt att få vara stressfri och helt spontan. och samtidigt så är det lite svårt när man inte är van.
  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..