ORDBAJS 94351

Jag sitter med en sen frukost och förbereder mig för arbetsdagen, betydligt senare än vanligt. I och med att jag jobbar hemifrån idag så passade jag på att sova en timme längre och ta det extra lugnt.

Tänker på det här med att acceptera sin dagsform och hur svårt det kan vara. Igår var jag rätt seg och ofokuserad vilket ledde till den där känslan av att inte hinna göra tillräckligt mycket, att hamna efter, vilket är svårt att acceptera och släppa.

Istället är det så enkelt att känna sig otillräcklig eller försöka göra mer än en är kapabel till just den dagen. Jag försöker hela tiden att öva på att acceptera där jag är just precis idag och göra det bästa av det istället för att pressa på ännu mer.

Hur som helst.

Det var egentligen inte alls meningen att jag skulle babbla om detta nu men tankarna svävade iväg .. ser fram emot den här dagen då den bjuder på inspelning med Bianca Ingrosso Wahlgren till min egen podd, börja fila på en ny webbkurs och ägna tid åt bloggen.

Som grädde på moset så kommer två kära vänner över ikväll för att hänga och babbla. Det är så oerhört efterlängtat!

smoothie

,. en del av morgonens frukost: En smoothie på havremjölk, banan, ananas, citron, avokado, ingefära, chiafrön, frysta blåbär och hallon. 

Nu får jag avrunda. Snart kommer Linda från podcasten BloggBusiness över, jag ska få gästa ett avsnitt. Det är mycket podd i olika former nu vilket är oerhört roligt!

Önskar er en fin dag!

 

 1. Tack för podden! Verkligen givande att höra om de olika bloggarnas livshistorier. Ska också bli kul att lyssna på dig i Blogg Business!

  1. ptfia skriver:

   Tack för att du lyssnar och läser! Kram! :))

 2. ISA skriver:

  det där är så sant.. har man en sämre dag MÅSTE mn acceptera och sänka sin ambitionsnivå.. utan att det känns som ett fail. Men svårt 🙁

  1. ptfia skriver:

   Verkligen svårt men så viktigt som du säger 🙂

 3. Ska bli så kul att lyssna på podden nästa vecka! Längtar!

  1. ptfia skriver:

   Vad glad jag blir! Hoppas du tycker om den!

 4. SÅ himla kul att träffa dig idag! 🙂 KRAM!

  1. ptfia skriver:

   Jamen Tack detsamma! 🙂 Kram!

 5. Anna skriver:

  Hej! Kan inte du skriva mer om hur man gör för att acceptera dagsformen? Jag har så svårt de dagar som jag inte mår bra och bara acceptera det istället för att fejka leende och ”visa” att man mår bra. Skulle så gärna behöva tips!

  1. ptfia skriver:

   Jo absolut! Ska försöka 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..