PODCASTEN OFILTRERAT #4

Bättre sent än aldrig! Söndag betyder ju ett nytt avsnitt av min podcast Ofiltrerat och den här gången gästas jag av fantastiska Linn Herbertsson. 

Jag träffade Linn första gången 2010 när jag precis börjat jobba som personlig tränare. Hon blev en av mina första PT-Kunder och vi har hållit kontakten sedan dess. Linn var en av de första bloggarna jag läste och hon år ändå räknas som en veteran inom bloggvärlden.

Hon blev tidigt ett namn i branschen och vi som följt hennes blogg har fått följa med på allt från uppbrott från pojkvänner, utelivet kring stureplan, stuider på universitetet och de fruktansvärda tragedierna som drabbade hennes familj för ett par år sedan.

I podden berättar Linn hur hon hanterar sorgen efter sin mamma och bror, som båda gick bort med ett par månaders mellanrum. Vi pratar om att sorg och utmattningssyndrom har många liknande symptom och Linn berättar om både påhopp från bloggläsare och hemligheter från bloggvärlden.

Tusen tack Linn för ett oerhört givande samtal!

podcasten ofiltrerat
podcasten ofiltrerat linn

Lyssna på avsnittet i ItunesAcast eller i podcast-appen.

Jag vill även tacka poddens huvudsponsor Valio och avsnittets sponsor A Non Smoking Generation!

 

 1. Marieh skriver:

  Din pod har blivit en av mina favoriter och det här avsnittet var jättebra. Jag blev så imponerad av Linn, vilken stark och inspirerande tjej! Hoppas du kommer fortsätta med poden länge. =)

  1. ptfia skriver:

   Det här gör mig så glad! Tack snälla! Ja, Linn är verkligen en fantastisk person! Kram 🙂

 2. ISA skriver:

  vilka jäkla bra gäster du fått tag på! har en del att lyssna ikapp nu, lööövely!

  1. ptfia skriver:

   Kul!!! Hoppas du gillar! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..