14 SAKER SOM FÅR MIG ATT MÅ BRA

Hittade det här konceptet på Floras blogg och lånar det. Tack Flora! 

1. Att ha vänner och familj hemma i min soffa.

Det är aldrig så härligt hemma som när de jag tycker mest om befinner sig i soffan. Att få pyssla om dem, servera ätbara godsaker, dricka te, känna värmen från brasan, lyssna på skvaller och prata om livsproblem och djupa hemligheter.

2. Att vara utomhus.

Ju mer jag jobbar inne framför datorn desto mer förstår jag hur viktigt det är för mig att vara utomhus varje dag. Jag behöver få andas frisk luft, rensa huvudet och bara vara ute för att må bra. Det är det finaste jag kan ge mig själv.

3. Att få bejaka min inre tant.

Jag mår så bra av att få ta hand om mina pelargoner, köpa snittblommor, baka, bjuda hem vänner, greja på terassen, dricka te och allt det där. #tantpower

Skärmavbild 2015-11-20 kl. 15.12.12

,. tanten fia in action så att säga ..

4. Sommarstugan.

Ögonblicket då jag kliver ur bilen och sätter fötterna i sommarstugans trädgård. Det är verkligen här jag samlar energi och kraft. Trots att jag bodde där i över tre veckor i somras så har jag redan ett enormt behov av att åka tillbaka. Vill få till en helg med vänner där snart!

5. Choklad.

Äter någon bit mörk choklad så gott som dagligen och det finns alltid ett gäng chokladgrejer i lådan. Favoriten är Lindt 90% och några ekologiska varianter med 85% och 92%. Det är något med att bryta av en bit, doppa det i hett te och låta den smälta i munnen …

choklad

,. detta kan ju vara en av de godaste chokladerna jag ätit. 

6. Närhet.

Efter att ha levt tillsammans med Kim i snart sju år vill jag påstå att jag är beroende av hans närhet för att må bra. Har vi sprungit om varandra några dagar så längtar jag efter att få landa i soffan och ligga riktigt nära.

7. Böcker.

Jag läser varje kväll, året om. Det spelar ingen roll om vi lägger oss sent, vart uppe till gryningen, bråkat innan läggdags, jag ska upp tidigt, vi haft nyårsfest eller att allt sunt förnuft säger att jag borde somna utan att läsa så blir det aldrig så. Jag läser alltid innan jag somnar. Det är min nyckel till att rensa huvudet, komma ner i varv och slappna av.

,. resten kommer senare. Det här blev så väldigt långt. 

 

 

 1. Moa skriver:

  Åh va inspirerande, känner mig igen mig på många, många punkter! Kul när du vågar vara personlig och delar med dig av så mycket!

  Tack för din fina blogg!

  1. ptfia skriver:

   Blir så glad! Tack gulliga du! kram!

 2. Camilla skriver:

  Hej!

  Vill bara ge lite uppmuntrande ord om din podcast, fantastiskt bra! Har lyssnat på alla avsnitt och du är en naturbegåvning på att intervjua och få den andra personen att känna sig bekväm. Grymt!

  1. ptfia skriver:

   Åh, men hjälp vad fint! Tusen tack!! Blir så glad! Kram!

 3. L skriver:

  Har du några boktips? 🙂

 4. emma skriver:

  vilken härlig lista 🙂

 5. Olivia skriver:

  Vilken härlig lista! Och jag känner verkligen igen mig i allt!
  Hm… kanske ska göra en sådan jag också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..