ÄNNU MERA PODCAST

Det här med podcast är ju väldigt roligt och jag är så tacksam för att jag fick möjligheten att prova att göra min egen med Ofiltrerat!

Den senaste tiden har jag fått äran att gästa andra poddar så vill uppmuntra er att upptäcka även dem.

Singelpodden

Två av mina bästisar driver Sveriges bästa podcast för singlar. De vrider och vänder på allt som har med singelskapet att göra, pratar med kända och okända singlar, bjuder på egna historier, dejtar och ifrågasätter normer. Jag är med och pratar om ”relationsmänniskor” i avsnitt 23.

Lyssna HÄR eller i podcast-appen, soundcloud eller acast. 

Skärmavbild 2015-11-25 kl. 10.20.34

Businesspodden

Entreprenörerna Micke och Josef gör podden där affärsidéer dissas och bizzas. De berättar om företagande och väljer bra affärsidéer som får chansen att presentera sin idé för en affärsängel. Jag fick gästa avsnitt 40.

Lyssna HÄR eller i podcast-appen och acast!

40. PT-Fia gäst-Bizzar

Bröllopspodden

Lisa Larsson som driver Bröllopsodden är bröllopskoordinator med över tio år i eventbranschen. I bröllopspodden hjälper hon blivande brudpar med tips, idéer och intervjuar proffs i branschen. Jag fick äran att gästa avsnitt 24 för att prata om bröllop och hälsa.

Lyssna HÄR eller i itunes och acast! 

pt-fia

,. och känner ni er sådär lagom trötta på mig (tihi) så rekommenderar jag er såklart att lyssna på de andra avsnitten!

 

De två sista bilderna på mig är tagna av Erik.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..