LÄNGTAN EFTER HELG

Den här helgen vill jag spendera på att göra absolut ingenting. Det enda planerade är söndagen då jag ska intervjuas om min bok på mässan Allt för Hälsan. Utöver det vill jag bara sova, promenera, äta frukost riktigt länge framför vinterstudion, käka någon lussebulle, vara utomhus mycket och måla.

Det är rätt mycket som cirkulerar i mitt huvud så en paus blir viktig. Tänker att jag ska försöka lägga mig tidigt på fredag, vakna utvilad och få känna att helgen är sådär lång.

Åh, som jag längtar!! Frukosten kommer antagligen att se ut ungefär såhär:

frukost
frukost-5
frukost
frukost-4

Åhja! Om ni ändå är på Allt för hälsan-mässan vore det roligt om ni kommer förbi mig! Jag är på Boktorget 15.45 på söndag i Lokal A17:18.

Jag kommer att prata om vad hälsa är, min bok ”PT-Fias tio i topp” och signera den.

Läs mer HÄR. 

Läs mer om boken HÄR.

 

 1. Frida skriver:

  Dina bilder är verkligen helt fantastiska!

  1. PT-Fia skriver:

   Åh med tusen tack! 😀

 2. Mari skriver:

  Magisk frukost. =)

  1. ptfia skriver:

   Eller hur! 🙂 Trevlig kväll!

 3. m skriver:

  Måste bara säga att jag tycker ditt matbord och hur du dukar det är så himla himla fint! Älskar de där mörkblå dukarna mot träet, det är så rustikt och härligt men ändå väldigt stiligt. Tänker alltid på det när du lägger upp matbilder, allt blir snyggt mot den bakgrunden.

  1. ptfia skriver:

   Vad gullig du är! Tack! 🙂 Älskar bordet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..