BLACK FRIDAY MED NATURAL CYCLES

Reklam / Presenteras i samarbete med NaturalCycles

I samband med den stora shoppingdagen ”Black friday” som är idag vill jag tipsa om att min samarbetspartner NaturalCycles har släppt flera generösa ”black friday”-kit i sin webbshop.

Har ni funderat på att börja med NaturalCycles för att slippa hormoner och för att ni vill lära känna er kropp bättre så rekommenderar jag er att kika på de olika kiten.

nc

Vill du läsa mer om mina erfarenheter med NaturalCycles? 

> Det här är NaturalCycles!

> Varför började jag med NaturalCycles?

> Svar på vanliga frågor om NaturalCycles! 

nc-2

Klicka dig vidare direkt till shopen HÄR. 

Vill du ha ett heltäckande grundpaket så finns ”Track your fertility” – kit.
Det finns HÄR.

 

Presenteras i samarbete med NaturalCycles

 

 1. Hej Pt-fia och tack för en inspirerande blogg! 🙂

  Eftersom du som jag inte vill äta hormonbaserade preventivmedel pga att det inte känns bra att tillsätta extra hormoner så undrar jag om du funderat på att de flesta svenskar dagligen tillsätter flera hormoner i form av östrogen etc. via mjölkprodukter?

  Jag mår själv inte bra av varken p-piller eller mjölkprodukter och eftersom jag vet att du förespråkar natural cykles, är laktosintolerant och driver en av Sveriges största hälsobloggar tänker jag att det hade varit ett väldigt intressant diskussion att föra med dig. 🙂

  Jag länkar nedan till en artikel från forskning och framsteg som rör ämnet. Jag tyckte själv att artikeln var väldigt intressant.
  Mvh Katarina Dujmic

  http://fof.se/tidning/2006/3/den-svenska-mjolkpropagandan

  1. ptfia skriver:

   Hej! Tusen tack för att du läser! 🙂 Det du vill prata om är svårt och komplicerat. Tror inte att det finns bara ett riktigt svar på den debatten. Ska absolut läsa artikeln du länkar till. Trevlig helg!

   1. Tack för du svarar! 🙂
    Tack och återkom gärna med ditt svar när du läst den. Jag vet att människor tycker väldigt olika i frågan men det hade vart kul att höra just dina tankar.
    Mvh Katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..