EN SPONTAN FREDAG

Jag unnade mig en stor dos ledigt idag. Helt spontant och aningens puckat i teorin eftersom jag har massor att göra.

Men det var ändå helt rätt beslut. Det var precis vad jag behövde för att orka köra gärnet hela nästa vecka innan julledigheten.

Det började med att jag ville fira syrran som precis blivit klar massageterapeut, vi bokade in oss på en frukostdejt och jag tillät mig själv att vara spontan.

Hade med mig datorn och brickan till kontoret, funderade på hur bråttom det är med en del grejer och unnade mig sedan att bara göra det som kändes bra där och då.

Det resulterade i en lång frukostdejt med syrran följt av välbehövlig shopping, en promenad till söder, en snabb raw food-fika och ett besök hos min rehabperson för att få laser på armbågarna.

Jag kom hem vid halv fyra och har jobbat prick två och en halv timme. Idag är jag extra tacksam över att få möjligheten att styra mina egna arbetstider.

Nu tar vi helg!

ptfia

,. hehe .. det var någon som saknade mina gamla bilder tagna i webbcam. Gjorde ett (läs: nio) försök vilket gick sådär som ni ser. Herregud så ovant!

 

 

 1. Låter som en toppenbra dag! Ibland är det precis vad en behöver, att lägga undan alla måsten ett tag och göra saker i omvänd ordning. För att själen vill det! Måste passa på att tacka för en superbra podd, jag älskar den och har lyssnat på alla avsnitt. Du är en naturbegåvning i att intervjua!

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, men wow. Tack snälla snälla! Blir så glad! Kramar! <3

 2. ISA skriver:

  låter som ett himla klokt beslut ju! jobb är fan inte ALLT i livet. Hälsan först osv. Kram!

  1. PT-Fia skriver:

   Eller hur! 🙂 Kram! Tack!

 3. Emma skriver:

  Hej Fia! Vet inte om det har hänt något med din blogg, men jag ser bara ett inlägg/sida numera… Vet inte om jag är ensam om det? Det är iaf väldigt frustrerande… Jag använder firefox och sitter vid en dator om den informationen hjälper dig något.

  Ta hand om dig och trevlig helg! <3

  1. Sofie skriver:

   Du är inte ensam, det är så för mig med sen någon dag tillbaka. Måste trycka på tidigare inlägg för att se nåt annat än det senaste inlägget!

   1. PT-Fia skriver:

    Det är ett test från teknikerna. De jobbar på att ta fram en mer användarvänlig design så vi provar oss fram 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Det är ett test från teknikerna. De jobbar på att ta fram en mer användarvänlig design så vi provar oss fram 🙂 Tack för att du skrev!
   Kram! <3

 4. L skriver:

  Så bra at du hørte på deg selv og gjorde det du hadde lyst til i dag!

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack och kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..